Onsdag, 1. marts 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Fra 1-værelses til strandvejsvilla: TV 2 afslører nyt om liebhavervillaen i Ålsgårde

Lars Elbæk og Rasmus Larsson
Lars Elbæk og Rasmus Larsson
Foto: TV 2
TV 2-programmet "Fra 1-værelses til strandvejsvilla" sluttede med, at Lars Elbæk og Rasmus Larsson byggede en liebhavervilla lige ned til Øresund - nu er der nyt om både villaen og det populære boligprogram.

Det kan være udfordrende at finde rundt på boligmarkedet, og det kan være svært at finde ens drømmebolig, hvis pengepungen er lidt lille. 

Men i TV 2-programmet ”Fra 1-værelses til strandvejsvilla” beviste ejendomsmægler Lars Elbæk og designer Rasmus Larsson, at det kan lade sig gøre at få fingrene i en liebhavervilla, selv om man starter ud med et relativt beskedent beløb.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De begyndte deres boligeksperiment med 1,5 millioner kroner i hånden, og gennem to sæsoner og otte handler lykkedes det dem til sidst at købe en grund i Ålsgårde i Nordsjælland, hvor de byggede en helt ny villa.

Det sidste afsnit af boligprogrammet blev sendt i efteråret, og det sluttede med, at villaen med udsigt over Øresund blev lejet ud.

Men nu afslører TV 2, at liebhaverejendommen er kommet til salg. Den 139 kvadratmeter store bolig er udbudt til 11.500.000, og ejendomsmægleren beskriver boligen som ”et arkitektonisk masterpiece med et gennemstrømmende lysindfald og den mest vidunderlige udsigt til Øresund – fra første række naturligvis”.

Se salgsopstillingen her. 

Boligpriserne har det svært i disse tider, men det er ikke tilfældigt, at Lars Elbæk og Rasmus Larsson alligevel sætter huset til salg netop nu. Makkerparret skal nemlig i gang med at optage en ny sæson af ”Fra 1-værelses til strandvejsvilla”, og den store drøm er, at den kommende køber måske har en bolig, som kan indgå i handlen. I så fald er det den bolig, de vil tage udgangspunkt i, når optagelserne til den næste sæson begynder.   

- Nogle har troet, at vi kun har været gode, fordi markedet har været med os. Det har vi måske også, men vi vil gerne prøve at modbevise det, siger Rasmus Larsson til TV 2.dk.

Det vides endnu ikke, hvornår TV 2 sender den nye sæson af ”Fra 1-værelses til strandvejsvilla”.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden