Mandag, 16. maj 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Har du tænkt over det? Derfor måtte der laves stor ændring i Først til verdens ende

René og Michael Mallin
René og Michael Mallin
Foto: TV 2
Denne sæson af "Først til verdens ende" adskiller sig markant fra den forrige, fordi deltagerne kun rejser i Europa. Men det er der en god forklaring på.

Det er to år siden, man kunne følge den første sæson af ”Først til verdens ende” på TV 2, og det var et stort hit hos seerne.

Fem par var med i konkurrencen om at rejse hele vejen fra Danmark til Singapore uden brug af fly.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rejser kun i Europa

I disse uge kan man følge et nyt hold af globetrottere i sæson 2 af ”Først til verden ende”, men denne gang er rejsen noget anderledes end for to år siden.

Deltagerne skal nemlig kun rejse rundt i Europa, og det er der en god grund til.

Programmet er nemlig optaget i oktober og november 2021, hvor coronarestriktioner gjorde det svært at rejse langt væk.

- Helt lavpraktisk var der lande, vi ikke kunne komme ind i og dermed igennem. Desuden var det en mulighed for inspiration til, at eventyret findes tættere på, end vi tror. At man selv under corona kan finde eventyr på vores eget kontinent, fortæller Louise Runge, der er producent hos Strong Productions, som står bag det populære TV 2-program.

Deltagerne kendte ikke slutdestinationen

Da de fem hold mødte op i Esbjerg, hvor rejsen begyndte, anede de dog ikke, at konkurrencen udelukkende kom til at foregå i Europa.

- I første sæson fik de slutdestinationen at vide på afrejsedagen. I denne sæsoner fik de kun et checkpoint at vide ad gangen. Cirka halvvejs fik de at vide, at slutdestinationen var København, fortæller Louise Runge. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden