16. mar. 2023
Af Catja Klarskov

Her har du ikke set hende før: Tilde fra Ups, vi er voksne dukkede pludselig op i et andet kendt tv-program

Tilde og Alberte 
Tilde og Alberte
Foto: Story Productions/TV 2
Tilde fra TV 2-programmet “Ups, vi er voksne” dukkede pludselig op i et andet populært tv-program.

Tilde Bisgaard fra “Ups, vi er voksne”, der bliver sendt på TV 2, dukkede forrige fredag pludselig op i et andet kendt tv-program.

Tilde er i øjeblikket aktuel i tv-serien “Ups, vi er voksne”, der skildrer livet og hverdagen for beboerne på Valbyholm, der alle har det til fælles, at de er voksne med Downs syndrom.

Forrige fredag dukkede hun så pludselig op i et andet TV 2-format, om end hun denne gang sad på sidelinjen og nød showet.

Det var en glad Tilde, der denne fredag havde dedikeret sin tid til en aften i musikkens tegn. Hun havde nemlig valgt at lægge vejen forbi tv-studiet, hvor tredje liveshow af "X Factor" løb af stablen.

Tilde Bisgaard til tredje "X Factor"-liveshow
Tilde Bisgaard til tredje "X Factor"-liveshow
Foto: Dan Mariegaard

Her sang “X Factor”-deltagerne numre fra dansktoppen og Giro 413 under temaet “Suppe, steg og is”.

Det blev Kristoffer Lundholm og buschaufføren Henrik Hedelund, der den fredag endte i farezonen og begge måtte på scenen igen for at kæmpe for overlevelse i sangkonkurrencen. Herefter valgte Thomas Blachmann, der som den eneste ikke havde en deltager i farezonen, at sende Henrik hjem.

Aftenens afsnit af "Ups, vi er voksne", der blev sendt klokken 20:00 på TV 2, var fjerde episode ud af i alt seks programmer om vennerne fra Valbyholm.

Læs mere om: