Torsdag, 9. marts 2023 — af Catja Klarskov

Stine og Tilde fra Ups, vi er voksne: Denne behandling skal gøre dem fri for smerter

Tilde Bisgaard og Stine Kailow 
Tilde Bisgaard og Stine Kailow 
Foto: Story Productions/TV 2
Stine og Tilde fra TV 2-programmet “Ups, vi er voksne” døjer begge med fysiske og psykiske skavanker. Nu skal alternativ behandling forsøge at gøre dem fri for smerter.

Stine Kailow og Tilde Bisgaard døjer begge med fysiske og psykiske skavanker, og i aftenens afsnit af TV 2-dokumentaren “Ups, vi er voksne” beslutter deres forældre, at hjerteveninderne skal modtage alternativ behandling for at forsøge at gøre dem fri for daglige smerter.  

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I aftenens afsnit fortæller Stine på 28 år, at hun dagligt lider af slem hoved- og mavepine. Smerter der gør det svært for hende at koncentrere sig om det, hun finder mest glæde ved. Nemlig at tegne og male.

Stine har været feriebarn hos sin gode veninde Tilde, der også har Downs syndrom og bor på bostedet Valbyholm. 28-årige Tilde døjer ikke med de samme smerter, men hendes forældre, Susse og Truels Bisgaard, fortæller, at hun ofte er stresset. Derfor har Susse nu bestilt en veninde-tid til tøserne hos en healer.

Healeren skal afhjælpe de smerter, veninderne har, og som Susse og Truels i høj grad tilskriver Covid 19-pandemien skylden for.

Corona var nemlig en hård tid for både Tilde og Stine, som pludselig begyndte at finde – den ellers så sikre verden omkring dem – utryg.

Healeren skal derfor genskabe balance i pigernes energisystem ved at forløse årsagerne til ubalance i både krop og sind. Derved forsøger hun at få ro på alle de tanker, som pigerne går med, og som deres familier frygter bærer en stor del af skylden for de smerter og gener, de har.

Det er ikke til at sige, om behandlingen virker på lang sigt, men Tilde finder den i hvert fald så afslappende, at hun tager sig en lille lur på briksen, og samtidig er det en markant friskere Stine, der møder kameraet efter sin healing.

Både Stine og Tilde er i øjeblikket aktuelle i tv-serien “Ups, vi er voksne”. Et program der skildrer livet og hverdagen for beboerne på Valbyholm, der alle har det til fælles, at de er voksne med Downs syndrom.

Aftenens afsnit var tredje episode af i alt seks programmer, der bliver sendt hver torsdag på TV 2 og TV 2 Play.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden