Søndag, 11. marts 2018 - af Christinna Braun

Janni Pedersen fejrede TV-GULD-sejr: i byen med Lasse Sjørslev

Janni Pedersen og Lasse Sjørslev
Foto: Jesper Sunesen
Efter at Janni Pedersen vandt prisen som Årets kvindelige nyhedsvært til BILLED-BLADETs TV-GULD, fejrede hun det med en bytur med sin gamle TV 2 NEWS-makker Lasse Sjørslev.

Det var en meget stolt og overrasket Janni Pedersen fra TV 2 NEWS, der fredag den 2. marts gik på scenen og modtog prisen som Årets kvindelige nyhedsvært til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest.

- Jeg er så sindssygt glad for den pris. Har du nogensinde set nogen juble så meget? Det betyder så meget for mig, fortæller Janni Pedersen til BILLED-BLADET.

Janni Pedersen fejrede det med bytur

TV 2 News-værten fejrede sejren med en tur i byen med den tidligere TV 2 NEWS-vært Lasse Sjørslev, og det gik ikke stille af sig.

- Alle var så søde og ville købe drinks til os. Så er det ikke så slemt at gå i byen, når man er lidt oppe i årene, griner den 49-årige Janni Pedersen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Det har helt sikkert været dejligt for Janni Pedersen og Lasse Sjørslev at tilbringe en aften sammen, efter at de ikke længere danner kollegialt makkerpar på TV 2 NEWS. 

- Lasse var så stolt af mig og glad på mine vegne. Det var en rigtig, rigtig god aften, siger Janni Pedersen.

Lasse Sjørslev var selv nomineret i kategorien Årets mandlige nyhedsvært, men det var TV-avisens Kåre Quist, der løb med sejren for fjerde år i træk.

Husk, at BILLED-BLADET i denne uge har et stort festtillæg med alle billederne fra TV-GULD-festen: De glade vindere, de smukke kjoler, kærligheden, dansegulvet og alle de andre dejlige øjeblikke.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden