11. mar. 2018
Af Christinna Braun

Janni Pedersen fejrede TV-GULD-sejr: i byen med Lasse Sjørslev

Janni Pedersen og Lasse Sjørslev
Foto: Jesper Sunesen
Efter at Janni Pedersen vandt prisen som Årets kvindelige nyhedsvært til BILLED-BLADETs TV-GULD, fejrede hun det med en bytur med sin gamle TV 2 NEWS-makker Lasse Sjørslev.

Det var en meget stolt og overrasket Janni Pedersen fra TV 2 NEWS, der fredag den 2. marts gik på scenen og modtog prisen som Årets kvindelige nyhedsvært til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest.

- Jeg er så sindssygt glad for den pris. Har du nogensinde set nogen juble så meget? Det betyder så meget for mig, fortæller Janni Pedersen til BILLED-BLADET.

Janni Pedersen fejrede det med bytur

TV 2 News-værten fejrede sejren med en tur i byen med den tidligere TV 2 NEWS-vært Lasse Sjørslev, og det gik ikke stille af sig.

- Alle var så søde og ville købe drinks til os. Så er det ikke så slemt at gå i byen, når man er lidt oppe i årene, griner den 49-årige Janni Pedersen.

Det har helt sikkert været dejligt for Janni Pedersen og Lasse Sjørslev at tilbringe en aften sammen, efter at de ikke længere danner kollegialt makkerpar på TV 2 NEWS.

- Lasse var så stolt af mig og glad på mine vegne. Det var en rigtig, rigtig god aften, siger Janni Pedersen.

Lasse Sjørslev var selv nomineret i kategorien Årets mandlige nyhedsvært, men det var TV-avisens Kåre Quist, der løb med sejren for fjerde år i træk.

Husk, at BILLED-BLADET i denne uge har et stort festtillæg med alle billederne fra TV-GULD-festen: De glade vindere, de smukke kjoler, kærligheden, dansegulvet og alle de andre dejlige øjeblikke.

Læs mere om: