22. maj. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

Janni Pedersen og Lasse Sjørslev tilbage på TV: Derfor er vi så gode sammen

Lasse Sjørslev og Janni Pedersen. 
Lasse Sjørslev og Janni Pedersen.
Foto: Dan Mariegaard
Under valget er Janni Pedersen og Lasse Sjørslev tilbage som fast makkerpar på TV 2 News.

Janni Pedersen og Lasse Sjørslev har tilbragt mange hundrede timer sammen i TV 2 News-studiet som makkerpar, men de to er ikke længere fast makkerpar.

Lasse Sjørslev: Vi konkurrerer ikke

Under valget er de to populære nyhedsværter dog tilbage TV 2 News, og der er en helt særlig grund til, at de to fungerer så godt sammen på TV-skærmen.

- Vi skal ikke vise os over for hinanden, og vi er gode til at give hinanden plads. Det tror jeg også er en god ting. Vi ligger ikke og konkurrerer, og det gør det nemt og hyggeligt, fortalte Lasse Sjørslev, da BILLED-BLADET mødte ham og Janni Pedersen til TV 2’s store valgfolkemøde.

Værtsparret blev sat sammen på TV 2 News i 2012, hvor venskabet for alvor begyndte at spire, og her var de fast makkerpar frem til begyndelsen af 2018.

Janni Pedersen: Vi dribler derudad

De nyder, at de for en stund nu sender nyheder sammen igen.

- Jeg kan godt lide, når vi går i transmission, og der er det godt at sidde med Lasse. Der læser vi ikke op af teleprompteren – der kører man bare. Og så er boldfordelingen så nem med os, for man behøver ikke at tænke over, hvem der tager den.

- Man tager det intuitivt. Vi dribler derudad, og det kan jeg også mærke, når vi laver interviews. Vi ved, hvem der stiller det næste spørgsmål, fortalte Janni Pedersen, der også er glad for sin nye makker, Troels Mylenberg.

Janni og Lasse sender sammen frem til valget den 5. juni, men de tror begge på, at der kommer opgaver i ny og næ, hvor de igen skal arbejde sammen.

Læs mere om det populære makkerpar i BILLED-BLADET, der udkommer torsdag den 23. maj.

Læs mere om: