Onsdag, 24. februar 2021 - af Majken Munk

Kærlighed hvor kragerne vender: Christian og Iben kysser på kamera

Christian og Iben i "Kærlighed hvor kragerne vender"
Christian og Iben i "Kærlighed hvor kragerne vender"
Foto: Blu/ TV 2
Christian vælger Iben til den romantiske date, hvor de skal på restaurant. I slutningen af daten kysser parret for første gang.

27-årige Christian stod i onsdagens ”Kærlighed hvor kragerne vender” over for et svært valg, da han skulle vælge mellem Iben og Maja.

Men da valget var taget, var der endelig tid til at lade romantikken udfolde sig, selv om både han og Iben var meget trætte.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

God kemi

For Christian var det et svært valg, selv om han fra start egentlig havde mærket kemi mellem ham og Iben.

- Det havde jeg meget svært ved. De andre to, jeg valgte fra, var også svære valg, men den sidste var virkelig slem. Jeg havde jo hele tiden haft et godt øje til Iben fra starten af, men jeg synes, at Maja på de sidste par dates især, var begyndt at gøre et godt indtryk også. Jeg havde bestemt mig, men man ved jo, at de bliver kede af det. Man ved jo, at man kommer til at skuffe en, siger Christian og fortsætter:

- Det var nok Iben, der var mest kemi med. Der havde snakken kørt rigtig godt hele tiden. Vi havde en del til fælles, og så var hun jo bare den der søde og rolige pige, der virkede som om, hun var klar til at falde til ro.

En speciel date

Iben blev meget smigret over, at Christian valgte hende.

- Jeg blev glad. Jeg tænkte bare fedt, for nu kan jeg virkelig lære ham ordentligt at kende på den rigtige måde, fordi vi følte ikke rigtig, at vi havde lært hinanden at kende på de der få dage. Så jeg var egentlig bare spændt på at lære ham bedre at kende, siger hun.

Men både Iben og Christian er enige om, at daten var lidt særlig, fordi de var drænet for energi.

- Det var en special sidste date den der, for vi var begge to så utroligt trætte. Vi kunne nærmest ikke finde på noget at snakke om, fordi vi var helt færdige begge to. Der var sket så meget på de ni dage. Vi hyggede os, og efter kameraerne blev slukket, var Iben med hjemme hos mig, og vi fik snakket meget der. Uden kamera er det jo klart, at man er meget mere afslappet. Det var dejligt at slippe for kameraerne, siger Christian.

Det første kys

Inden kameraerne slukkede helt, fangede de Christian og Iben i et kys i solnedgangen med Sallingsundbroen i baggrunden.

- Det var da dejligt. Det var da fint. Det er da meget underligt – jeg ville ikke sige at kysse på kommando – men det var da underligt at kysse foran et kamera. Det bliver nemt meget akavet, siger Christian.

- Det var et godt kys. Det er jo et tv-program, så det kan godt være, at det bliver lidt opstillet, fortæller Iben om kysset.

Du kan læse mere om, hvad der faktisk skete på Christian og Ibens romantiske date i ugens BILLED-BLADET, der udkommer torsdag den 25. februar. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden