Onsdag, 3. marts 2021 — af Majken Munk

Kærlighed hvor kragerne vender: Derfor kysser Mathias og Anne ikke på tv

Mathias Hangaard og Anne Kristiansen i "Kærlighed hvor kragerne vender"
Mathias Hangaard og Anne Kristiansen i "Kærlighed hvor kragerne vender"
Foto: Anders Brohus/TV 2
Det var en fælles beslutning, at Mathias og daten Anne ikke ville kysse, mens kameraerne rullede. De havde dog deres første kys på den romantiske date.

Mathias Hangaard, 34, stod i onsdagens ”Kærlighed hvor kragerne vender” over for endelig at skulle tage et valg om, hvilken pige han ville på romantisk date med.

Valget faldt på Anne Kristiansen, 31, som han havde bedst kemi med. På daten har parret deres første kys, som de havde aftalt ikke skulle være for rullende kameraer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En lyserød sky

Mathias Hangaard valgte blandt andet Anne, fordi de var meget det samme sted i livet, ligesom at det var med hende, kemien var bedst.

- Anne og jeg havde rigtig god kemi hele vejen igennem, og Anne var rigtig god til at få mig til at føle, at hun var rigtig interesseret. Så er hun jo bare super sød samtidig. Hun har en kæmpe udstråling og en dejlig personlighed, siger han.

Anne blev enormt glad, da valget faldt på hende.

- Jeg havde det mega fedt. Jeg var totalt på en lyserød sky den dag. Jeg tror, jeg stod med en følelse af: Nej, hvor er det fedt, jeg blev valgt, og nu glæder jeg mig bare rigtig meget til at lære ham at kende sådan rigtigt under fire øjne, siger hun.

Hjemme i privaten

Mathias havde hundrede procent besluttet, hvad der skulle foregå på daten.

- Jeg bestemte selv, hvad jeg ville lave på daten, og der er jeg jo typen, der gerne ville have, at vi tog hjem til mig og fik noget ordentligt hjemmelavet mad. Det er den måde, jeg selv ville arrangere en date på, for så synes jeg, det er lidt mere personligt. Tiden var ikke til at jeg kunne lave maden, så det kunne min far hjælpe mig med. Det er nu ikke, fordi jeg ikke kan lave maden selv, for det kan jeg sagtens. Jeg havde bestemt menuen. Kantareller og sådan noget har jeg jo selv samlet ude i skoven, og rådyret havde jeg selv skudt, siger Mathias.

For Anne betød det meget, at hun oplevede Mathias i sine vante rammer i hjemmet i Nors. På trods af kameraerne føltes det endelig som en helt normal date for dem begge.

Første kys

Under daten havde Mathias og Anne deres første kys, som de havde besluttet ikke skulle foregå på tv.

- Det var da ganske rart. Det er noget af det, der gjorde, at man havde meldt sig til programmet. Det var jo et håb om at finde kærligheden, så det er klart, at det var dejligt at kysse Anne. Det, at man skal stå og kysse på kamera, er ikke noget, jeg som sådan står inde for. Jeg ved godt, at man måske kunne blive presset lidt til det, men Anne og jeg var begge enige om, at det gjorde vi ikke på kamera, siger Mathias.

- Der var vi meget enige. Jeg var rigtig glad for den beslutning Mathias og jeg havde taget i forhold til, at det ikke skulle være på kamera. Det havde jeg heller ikke lyst til uanset hvor mange sommerfugle, der havde været i maven, så havde jeg heller ikke lyst til det, for det havde været for grænseoverskridende. Det havde jeg lyst til at holde privat, siger Anne.

Læs mere om, hvad der skete på parrets romantiske date i BILLED-BLADET, der udkommer torsdag 4. marts.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden