Tirsdag, 11. oktober 2022 — af Laura Dalgård Hansen

Katja fra Landmand søger kærlighed: Derfor sendte jeg Claus hjem

Claus og Katja.
Claus og Katja.
Foto: Gregers Overvad og Blu/Tv 2
Tirsdag aften i "Landmand søger kærlighed" sagde Katja Gullaksen farvel til endnu en af sine bejlere. Nu fortæller hun, hvorfor valget faldt på Claus.

Der er snart ikke mange bejlere tilbage i dette års sæson af ”Landmand søger kærlighed”, og hjemme hos blandt andre Katja Gullaksen, 29, spidser konkurrencen til.

Efter en lille uge på gården skulle hun i tirsdagens udgave af TV 2-programmet beslutte, hvilke to fyre der skulle blive på gården, og hvem der skulle sendes hjem.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For forskellige

- Jeg valgte Claus, fordi der ikke var mere at komme efter hos ham og mig. Lige så ens vi er, lige så forskellige er vi også. Han er sød, men det spillede bare ikke for ham og mig. Vi er for forskellige, og så ville jeg hellere bruge tiden med de andre, fortæller Katja, der var meget afklaret med sit valg.

Hun nød at have fyrene boende på gården, men hun lægger heller ikke skjul på, at det var hårdt.

- Det var rigtig sjovt at have dem boende, men det var også hårdt at skulle tage stilling til dem og lukke dem ind i ens hjem.

Katja var lettet

Katja har tidligere haft en tendens til at flygte fra relationen, når hun har mødt en ny fyr, men den mulighed havde hun ikke under ”Landmand søger kærlighed”, og det lærte hun meget af.

- Jeg lærte meget om hele processen med at give sig tid til at lære dem at kende. Da de flyttede ind, skulle man hele tiden tage stilling til dem, men det var også hårdt hele tiden at have tre fyre at skulle forholde sig til, forklarer Katja, der derfor også var lidt lettet, da feltet blev skåret ned til to.

Katja i godt selskab med Theis, Dennis og Claus
Foto: Anders Brohus/TV 2

Følelsesmæssigt var det svært at være i

Det er nu kun Theis og Dennis, der er tilbage på gården sammen med Katja, men også det var lidt svært at navigere i for landmanden.

- Jeg synes, de var rigtig søde begge to. Jeg kunne mærke, de havde flere følelser i det, end jeg måske havde. Det sværeste var, at man ikke selv vidste, hvor man var følelsesmæssigt, men at man stod med to fyre, der ville én det allerbedste. Når man ikke kan gengælde det, kan det være svært at være i, forklarer hun.

På tirsdag bliver det afsløret, om det er Theis eller Dennis, som Katja inviterer med på romantisk weekend.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden