Landmand søger kærlighed: Lene Beier afslører dejlig nyhed

Lene Beier 

Lene Beier 

Foto: Anders Brohus/TV 2
"Landmand søger kærlighed" slutter tirsdag, men allerede nu afslører Lene Beier, at hun og resten af holdet vender tilbage med en ny sæson næste år.

Tirsdag aften bliver det 13. afsnit af ”Landmand søger kærlighed” i denne omgang sendt, og dermed er det slut med sæson 8.

Det har været en forrygende sæson med mange skønne øjeblikke i selskab med landmændene Emil, Maxine, Allan, Svend, Christian og deres bejlere.

Søger nye deltagere 

Heldigvis kan man allerede nu begynde at glæde sig til mere, for ”Landmand søger kærlighed” vender tilbage igen næste år, hvor Lene Beier for niende gang skal hjælpe nye single-landmænd med at finde den eneste ene.

TV 2 søger allerede nu deltagere, så hvis man selv er landmænd på jagt efter den store kærlighed, eller hvis man kender én, så er det nu, man skal slå til.

Kærlighed på tv 

”Landmand søger kærlighed” søger mænd og kvinder i alle aldre, så det er bare om at slå til. Klik her og læs mere om, hvordan man tilmelder sig.

Gennem de mange sæsoner af succesprogrammet er der efterhånden mange par, der har fundet hinanden i programmet. Også andre datingprogrammer på tv har ført mange danskere sammen.

Klik gennem galleriet herunder og se de mange, der har fundet den store kærlighed for rullende kamera.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden