17. apr. 2021
Af Stine Ramlyng

Lasse Rimmer og hustruen deler skøn nyhed

Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer
Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer
Foto: Mikael Rieck
Komiker Lasse Rimmer og hans hustru, blogger Line Hoffmeyer har endelig fundet deres drømmebolig.

Komiker og tv-vært Lasse Rimmer, og hustruen Line Hoffmeyer, er ekstra glade for tiden.

De har nemlig lige betalt depositum til en nybygget 5-værelses lejlighed på 157m2 i København og regner med at få nøglerne om 14 dage.

Alt for meget vedligeholdelse

Parret har siden efteråret 2016 boet i det hus, som Lasse Rimmer købte tilbage i 2005 med sin ekskone og moren til sine to piger, Pippi og Hedvig.

Et stort hus med stor have, der kræver meget mere vedligeholdelse end parret havde lyst til at investere. Derfor har Lasse Rimmer, 49, og Line Hoffmeyer, 29, længe ledt efter den 'perfekte nye bolig', der skal danne ramme om deres fortsatte liv sammen.

Projektet er endelig lykkedes

Men at finde en anden bolig har været fyldt med udfordringer. Dels fordi parret ikke ved, hvornår Lasse Rimmers to teenagepiger flyver fra reden, og dels fordi parret er i gang med fertilitetsbehandling og ikke ved, om der en dag kommer en lille ny, som der også skal være plads til.

Men nu ser projekt "Find ny bolig" altså ud til at være landet. Det skriver blogger Line Hoffmeyer i et opslag på instagram til sine mere end 68.000 følgere.

Rene linjer og minimal vedligeholdelse

Lejligheden er 157m2 stor, har rene linjer og kræver minimal vedligeholdelse, da der ikke er en have, der kan vokse til, skriver Line Hoffmeyer, der i øvrigt på sin profil på instagram beskriver sig selv som "Bonusmor til to, hjertetransplanteret, blogger i fertilitetsbehandling. God til at børste tænder, og uduelig i et køkken".

Læs mere om: