28. okt. 2017
Af Majken Munk

Lene Beier til Knæk Cancer Liv: Vi er alle sammen berørt af sygdommen

Lene Beier
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
”Landmand søger kærlighed”-værten Lene Beier ser frem til at sidde i callcenter til ”Knæk Cancer Live”, fordi det er meningsfyldt.

Sidste år var Lene Beier også med til at knække cancer, men dengang var det som deltager i ”Vild med dans”. Her dansede hun i ”Vild med dans Knæk Cancer”, men det var desværre også hendes sidste program og dans med partneren Frederik Nonnemann.

Hyggeligt i callcenter

Det er faktisk første gang, at TV 2-værten skal sidde i callcenteret til ”Knæk Cancer Live”, men hun har dog lidt erfaring fra da hun gjorde det i forbindelse med TV 2 Charlies ”Hjertegalla”.

Heldigvis er det ikke nerver, der plager den erfarne vært, til trods for at det er første gang i ”Knæk Cancer Live”.

- Jeg synes, at det er hyggeligt at sidde i callcenter. Og så er det meningsfyldt. Der er efterhånden ikke nogen, der ikke har været påvirket af cancer, fortalte Lene Beier inden ”Knæk Cancer Live” gik i luften.

Mistede mormor

- Jeg har mistet min mormor til cancer, og for nylig blev min mands faster også ramt af sygdommen. Det er en sygdom, som vi alle sammen er berørt af, fortalte hun.

Lene Beier skal sammen med blandt andet Mette Blomsterberg, Morten Kjeldgaard, Anne Louise Hassing og mange flere forhåbentlig samle et stort beløb ind til ”Knæk Cancer Live”.

Læs mere om: