Lørdag, 30. november 2019 - af af Anne Bruhn Jørgensen og Stine Ramlyng

Marianne Eihilt: Her er mændene i hendes liv

Foto: Hanne Juul
To mænd betyder særligt meget for den 45-årge "Vild med dans"-dommer Marianne Eihilt.

"Vild med dans"-dommer Marianne Eihilt, 45, var gennem seks sæsoner på gulvet med seks forskellige mænd. Alle har de den dag i dag en stor plads i hendes hjerte.

Det er dog to andre mænd, der har den største plads i den garvede danser og dommers hjerte.

Nemlig hendes gamle dansepartner og nuværende forretningspartner, Brian, som hun har danseskolen Let's Dance med, og så selvfølgelig hendes kæreste Keld, der er far til hendes to børn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Som søster og bror

Brian har hun en helt særlig relation med, fordi de har danset sammen så mange år.

– I dag har vi en bror og søster-relation. Der er nok ikke nogen, jeg kender, som jeg kender Brian, fortæller Marianne Eihilt om den mand, hun har opnået sølvtitler ved både Europamesterskaberne og Verdensmesterskaberne i standard- og latindans med.

– Alt det, jeg har udrettet inden for dans, har jeg udrettet sammen med Brian, siger Marianne Eihilt.

Mødte Keld som 36-årig

Kæresten Keld mødte hun gennem nogle fælles venner blot otte måneder efter, at hun stoppede i ”Vild med dans”. Hun var på det tidspunkt igen blevet single, men vidste samtidig, at hun ville have børn inden for en overskuelig fremtid, og det blev afgørende.

– Jeg var fuldstændig klar over, at jeg var nødt til at prioritere anderledes, så jeg gik simpelthen målrettet efter at skabe den familie, som jeg altid har ønsket mig. Derfor vidste jeg også, at det næste forhold, jeg gik ind i, skulle kunne rumme hele pakken, for ellers ville jeg bare ikke nå det.

Og så mødte hun den otte år ældre Keld.

– Det første, jeg blev betaget af ved Keld, var hans øjne. Jeg kunne med det samme mærke, at vi havde en rigtig god kemi, og vi var også ret hurtigt enige om, at det skulle være os. Han skulle godt nok lige overbevises om, at han skulle til at have små børn igen ...

Keld har selv to voksne børn fra et tidligere forhold, og for fire år siden blev han og Marianne forældre til Frederic, og sidste sommer kom datteren Emilie til verden.

Mariannes seks Vild med dans-mænd

Gennem sine seks sæsoner i ”Vild med dans” har Marianne danset med handymand Erik Peitersen, letvægtsroer Eskild Ebbesen, speedwaykører Ole Olsen, skuespiller Robert Han­sen, kuglestøder Joachim B. Olsen og senest skuespiller Tommy Kenter.

Til hver af de seks partnerskaber knytter der sig små fortællinger, som Marianne deler, mens hun peger over på væggen, hvor seks store fotos hænger rammet ind: et af hver af de seks ovenstående mænd, alle klædt ulasteligt på, mens de svinger Marianne rundt på dansegulvet i bedste sendetid.

Foto: Anne Kring

Husker alle mændene for noget forskelligt

– Jeg husker hver eneste partner for noget forskelligt, fordi de har været så unikke. Både deres indstilling til sundhed, træning og pauser, men også deres personlige udgangspunkt. Eskild Ebbesen havde eksempelvis altid ultrasund mad med og knoklede bare igennem uden at bede om pauser.

- Joachim derimod, som jo også var professionel sportsmand dengang, kørte i et noget andet tempo. Han var så langsom og spiste, hvad der passede ham, griner Marianne, som i dag stadig har kontakt med stort set alle sine tidligere dansepartnere.

Hun ses stadig regelmæssigt med Joachim, og faktisk er hun fadder til hans søn.

– Forløbet er så specielt, og nogle af dem har jeg jo tilbragt tre måneder med, hvor vi har været rundt i hele følelsesregistret og lært hinanden at kende på en helt særlig måde, siger Marianne Eihilt.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden