Melissa fra Landmand søger kærlighed: Det har været megahårdt

Melissa Fobian

Melissa Fobian

Foto: Lars H. Laursen
Mange "Landmand søger kærlighed"-seere har på sociale medier givet udtryk for, at de ikke mente, at Melissa og Emil var det rette match. Og det har været svært.

”Landmand søger kærlighed” er et af efterårets absolut mest populære programmer, og også Emil og Melissa, der mødte hinanden i programmet, har lagt mærke til den store opmærksomhed.

Ikke mindst på sociale medier, hvor mange seere gennem de seneste mange uger har delt deres mening om, hvem Emil burde vælge, og hvem han burde sende hjem.

Fremstår forkert på tv 

Og for særligt Melissa har det ikke altid været sjov læsning, for mange har ikke ment, at hun var det rette match for Emil.

- Det har været megahårdt, synes jeg. Jeg havde ikke regnet med, at så mange ville skrive, hvad de mente. Jeg synes, jeg er blevet klippet, så jeg fremstår som en stille bypige, og det er jeg ikke, siger Melissa Fobian og understreger, at hun er opvokset på landet og kun nåede at bo i København i tre måneder.

- Jeg har ikke fået så meget taletid under speeddaten og gruppedaten, så jeg tror måske, man har fået det forkerte indtryk af mig. Også på vores dates alene har jeg sagt mange søde ting om Emil, men det er ikke kommet med, forklarer Melissa, der også ærgrer sig over, at så mange tror, hun er med i ”Landmand søger kærlighed” bare for at komme i fjernsynet.

- Jeg har ikke higet efter at komme på tv, fortæller Melissa, der tværtimod synes, det har været meget grænseoverskridende at skulle date foran et kamera.

 

Derfor er både hun og Emil nu også glade for, at de ikke længere skal skjule deres forhold og følelser for hinanden.

- Det er rart, at vi endelig kan åbne op omkring det, for der er mange, der har kommenteret, at de ikke tror, det holder. Det er fedt at kunne vise, at jeg nu er flyttet til Jylland. Den gik sgu! Siger Melissa med et smil.

Hun og Emil har været på udkig efter et landsted, men indtil det helt rette dukker op, bor de nu i en lejlighed i Hadsten.

Læs hele interviewet med Emil og Melissa i BILLED-BLADET på torsdag. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Emil og Melissa
Foto: Lars H. Laursen

Emil og Melissa

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden