28. mar. 2023
Af Majken Munk

Mie har datteren Vigga med i Kærlighed hvor kragerne vender: Nu forklarer hun hvorfor

Kresten, Mads, Jannich og Andreas fra "Kærlighed hvor kragerne vender" samt Mie og Vigga
Kresten, Mads, Jannich og Andreas fra "Kærlighed hvor kragerne vender" samt Mie og Vigga
Foto: Anders Brohus/ TV 2 og Blu/ TV 2
28-årige Mie Madsen skiller sig ud i ”Kærlighed hvor kragerne vender”, fordi hun har sin lille datter Vigga med. Nu forklarer hun hvorfor.

I ”Kærlighed hvor kragerne vender” står de fire singlefyre Andreas, Jannich, Kresten og Mads klar til at date 22 piger.

Der er dog én af pigerne, der skiller sig ud.

28-årige Mie Madsen har nemlig sin lille datter Vigga på seks måneder med. Nu sætter hun ord på, hvordan det er gået til.

Blev kontaktet

Egentlig lå det slet ikke i kortene, at Mie Madsen skulle være med i TV 2-programmet.

Hun blev kontaktet af en tilrettelægger på programmet, som spurgte, om hun havde lyst til at deltage.

- Jeg havde faktisk slet ikke set introvideoerne, da jeg bliver kontaktet en onsdag, hvor der starter optagelse om søndagen. En tilrettelægger skriver, om det kunne være noget. Jeg er ikke superspontan type, men jeg skriver, at det lyder superspændende men jeg skriver også, at jeg har et barn, og om det er foreneligt med programmet, fortæller hun til BILLED-BLADET.

Samtidig skynder hun sig også ind og ser introvideoerne af fyrene for at se, om der er nogen, der falder i hendes smag. Det er der heldigvis.

Der bliver hurtigt lagt en masse praktiske planer, så Mie Madsen og lille Vigga er klar til at vende snuderne mod Vestsjælland.

Mange tanker

Én ting var, at alt praktikken skulle falde på plads.

Noget andet var, at Mie Madsen skulle tænke over, hvad det betyder at stille op i tv-program.

- Der var en masse praktik, der skulle gå op i forhold til alt, jeg skulle have med. Så var der også en anden del. Nemlig at stille op på tv, men også at tage min baby med. Det var noget, jeg gjorde mig tanker omkring. Jeg er godt klar over, at der er nogen, der synes, det er fedt og inspirerende, at jeg viser, at livet ikke går i stå, fordi man får et barn. Men der er også nogle, der vil synes det modsatte, fortæller hun.

Hun har da efter første afsnit blev sendt, at hun fik mange beskeder. Heldigvis var de alle sammen med positivt fortegn.

På Viggas præmisser

For produktionen bag programmet var det helt nyt at optage med børn.

Mie Madsen understregede også hurtigt over for dem, at det kom til at foregå efter Viggas ve og vel, og det indvilligede de i.

- Det var på Viggas præmisser. Jeg havde meldt ind til dem, hvornår vi står op og går i seng, og så fortalte jeg, at jeg ikke kom til at sætte et vækkeur, for jeg har en datter, der sover længe. Det er på hendes præmisser. Når hun er sulten, skal hun have mad. Så hvis vi er ude af huset, skal jeg kunne varme noget mad. Det var de 100 procent indforstået med, fortæller hun og forklarer, at der også var mange optagelser, som hun gik til og fra.

En overraskelse

Det var ikke kun tv-seerne, Mie Madsen overraskede, da hun troppede op i programmet med sin datter.

Da Mie Madsen møder alle de andre deltagere for første gang, er de også ret overraskede.

- Jamen, jeg synes, de reagerede supergodt. De var meget overraskede. Der var nogen efter togturen, der blev ved med at spørge, om jeg var deltager. De var meget overraskede over det. Alle syntes, hun var det mest nuttede, de havde set, fortæller Mie Madsen.

Hvor langt Mie Madsen og Vigga når, kan man se i ”Kærlighed hvor kragerne vender” hver tirsdag på TV 2.

Læs mere om: