10. maj. 2022
Af Majken Munk

Morten i Kærlighed hvor kragerne vender: Sådan var mit første kys med Malou

Malou og Morten i "Kærlighed hvor kragerne vender"
Malou og Morten i "Kærlighed hvor kragerne vender"
Foto: Per Arnesen/ TV 2 og Privat
Da Morten Jørgensen endelig tog valget om at fortsætte med Malou i ”Kærlighed hvor kragerne vender”, havde de deres første kys.

Morten Jørgensen stod i ”Kærlighed hvor kragerne vender” over for et svært valg.

Han skulle tage valget mellem Malou og Dorte, og det endte med at blive førstnævnte.

Glæden var ikke til at tage fejl af, og Morten Jørgen fik endelig givet Malou et kys.

Svært valg

Før den 28-årige Morten Jørgensen skulle tage sit valg, fløj tankerne igennem hovedet på ham.

- At tage valget mellem Dorte og Malou var supersvært. Det var to så fantastiske kvinder, jeg datede. De kunne noget særligt hver især, fortæller han til BILLED-BLADET.

Han vendte fordele og ulemper ved dem hver især.

- Jeg kunne sagtens se mig sammen med Dorte. Hun ville gerne tilbage til Falster. Der skulle komme børn, ikke i løbet af første år, men på et tidspunkt. Der lå en eller anden fornemmelse, at det godt kunne udvikle sig til noget, fortæller han og fortsætter:

- Med Malou var der en masse følelser med det samme. Det virkede til at være et stort eventyr, som kunne være sjovt at prøve. Det var noget andet end med Dorte. Vi havde spirituelle snakke. De var virkelig to verdener, og det var svært at vælge imellem dem.

Valgte Malou

Det var en fornemmelse, der gjorde, at Morten Jørgensen endte med at vælge Malou.

- Jeg gravede dybt i mine følelser, og så var den en procent mere på Malou end på Dorte på det tidspunkt. Der var noget hos Malou, som jeg måtte gå med og undersøge og se, hvordan det er. Det er svært at sætte ord på, hvorfor det var Malou. Det var en mavefornemmelse på dagen, fortæller han.

Første kys

Efter valget lyste glæden ud af dem begge to, og det blev markeret med deres første kys.

- Det var vores første kys. Det var helt fantastisk. Der var en masse følelser i kroppen, der var bygget op de seneste 11 dage. Jeg kunne mærke en masse følelser, og de voksede og voksede. Nu kunne jeg vise over for Malou og over for mig selv, at det var det her, jeg ville. Det var dejligt at kunne give sig lidt hen, fortæller han.

- Helt ærligt så er det allerførste kys bare fantastisk. Så mange dages følelser kulminerede i det kys. Det føltes rigtigt, tilføjer han.

Fulde af følelser

Morten Jørgensen mærkede også, hvordan han blev mere og mere interesseret i Malou.

- I den situation var jeg faldet mere og mere for hende. Nu hvor jeg havde truffet valget, kunne jeg virkelig give mig hen til de følelser. Der var mange følelser inde i mig, fortæller han.

Hvordan det er gået Morten og Malou siden programmet, kan du læse mere om her:

Læs mere om: