Søndag, 10. oktober 2021 — af Karina Didriksen

Morten Kjeldgaards Bagedyst-kæreste overraskede sypigerne

Morten Kjeldgaard og kæresten Frederik Haun.
Morten Kjeldgaard og kæresten Frederik Haun.
Foto: Dan Mariegaard
”Vild med dans”-systuen fik en sød gave af Morten Kjeldgaards kæreste, Frederik Haun, som deltager i ”Den store bagedyst”.

Danseren Morten Kjeldgaard fik et kærligt kram af sin kæreste, Frederik Haun, efter program 5 af ”Vild med dans”, hvor han gik videre med svømmeren Pernille Blume.

30-årige Frederik Haun er selv blevet et kendt ansigt på skærmen. Han deltager nemlig i ”Den store bagedyst” på DR1, hvor han kreerer lækre kager.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er fedt, at han er med i programmet. Jeg elsker at bruge en del af min lørdag på at se Frederik brilliere, lød det med et stort smil fra Morten Kjeldgaard efter showet.

Foto: Dan Mariegaard

Han er så skøn

Den professionelle danser afslørede, at hans betænksomme kæreste faktisk havde overrasket den hårdtarbejdende systue med en sød gave.

- Frederik har været så god, at han lige lavede en kage til sypigerne i dag, som jeg tog med, fortalte Morten Kjeldgaard til BILLED-BLADET.

- Ej, gjorde han det? Hvor er han sød, udbrød Pernille Blume med et smil.

- Ja, og den matchede faktisk din kjole i farven, indskød danseren og tilføjede:

- Frederik er også rigtig sød, og jeg synes, det er dejligt, at han er kommet så godt ud til folk, så de kan se, hvor skøn han er.

36-årige Morten Kjeldgaard og partneren Pernille Blume fik en flot førsteplads i program 5 af ”Vild med dans”. De er nu blandt de resterende otte par i konkurrencen.

Foto: Dan Mariegaard

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden