Ny Toppen af poppen: Dansk sangerinde skal være med

Toppen af poppen

Toppen af poppen

Foto: Henrik Ohsten/ TV 2
Endnu en deltager i den nye sæson af "Toppen af poppen" er blevet afsløret. Denne gang er der tale om en dansk sangerinde.

I slutningen af april begynder optagelserne til den nye sæson af "Toppen af poppen", der får premiere til efteråret på TV 2. 

Allerede nu bliver det afsløret, hvem de syv musikere, der skal deltage, er. 

Denne gang er der tale om en dansk sangerinde, der inden for de seneste håndfuld år har fået skabt sig en succesfuld musikalsk karriere. 

En dejlig mulighed

Det er nemlig Katinka Bjerregaard, der skal være en del af "Toppen af poppen" i år. 

Hun er forsanger og sangskriver i rockpopbandet af navnet Katinka opkaldt efter hende selv, og hun fik sit helt store gennembrud, da hun var en del af Karrierekanonen på P3 i 2015. Siden da har hun udgivet to albums.

Katinka Bjerregaard er ny deltager i "Toppen af poppen". I 2015, da hun fik sit store gennembrud, spillede hun også for kronprins Frederik og kronprinsesse Mary i Kronprinsparrets Priser. 
Foto: Birger Storm

Katinka Bjerregaard er ny deltager i "Toppen af poppen". I 2015, da hun fik sit store gennembrud, spillede hun også for kronprins Frederik og kronprinsesse Mary i Kronprinsparrets Priser. 

Katinka Bjerregaard glæder sig til at deltage i et tv-program, der handler om musik. 

- Ærlig talt har det jo været et pisse kedeligt år, så det er megadejligt at få muligheden for at spille noget musik på en ny måde. Og så er det jo ét af de eneste tv-programmer i Danmark, hvor det faktisk handler om musik, som er spillet af musikere, siger Katinka til TV 2

To musikere afsløret

Indtil videre er der kun afsløret to af de danske musikere, der skal spille med i "Toppen af poppen". 

Katinka Bjerregaard får altså følgeskab af musikeren Malte Ebert, der først kom frem under kunstnernavnet Gulddreng. Siden har han lavet musik i sit eget navn. 

De kan sammen med fem øvrige musikere se frem til en uge på Mols, hvor musikken er i centrum. 

Søger du abonnement på BILLED-BLADET?Klik her og læs hvordan

"Toppen af poppen" vises til efteråret på TV 2. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden