Torsdag, 30. marts 2023 — af Catja Klarskov

Nyt job til Tilde fra Ups, vi er voksne: Jeg er klar

Tilde Bisgaard
Tilde Bisgaard
Foto: Dan Mariegaard
Tilde fra “Ups, vi er voksne har fået job som model.

Tilde Bisgaard fra “Ups, vi er voksne”, der bliver sendt på TV 2, har mange talenter. Det viser hun i aftenens afsnit af programmet, hvor hun giver den gas som model for en dansk tøjforretning.

Det er Tildes mor, Susse Bisgaard, der har skaffet sin datter modeljobbet, og selv om det ikke er en tjans, Tilde har stor erfaring med, så går hun til opgaven med stort gåpåmod og selvsikkerhed.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg er så klar til at være fotomodel. Det er showtime. Jeg har glædet mig rigtig meget, men jeg er også lidt nervøs i min mave, siger en spændt Tilde i programmet.

Tanja fra tøjforretningen beroliger dog Tilde, der straks falder til ro, da hun får at vide, hun bare skal være sig selv. Det kan hun nemlig sagtens.

Det nye job lader da også til at falde i Tildes smag. Hun er nemlig et stort smil, da hun iklædt et spraglet, blomstret sæt bliver badet i blitzlys.

Opgaven er for en lokal tøjforretning i Køge, og spørger man Tildes mor, så burde mange flere gøre som dem.

– Der har været modeuge, og jeg tænker, hvad er det, der gør, at man ikke bruger de her unge mennesker med vildt god udstråling? De skal også have en plads, siger Susse i aftenens program.

Tilde får stor ros for sit arbejde, hvor hun som det mest naturlige i verden smiler til kameraet, bevæger sig og spiller rockguitar med sit eget ben. Et engagement der imponerer Tanja, der ikke er vant til at se nogen bevæge sig så frit og umiddelbart foran kameraet.

Tilde Bisgaard som model for en tøjforretning i Køge.
Tilde Bisgaard som model for en tøjforretning i Køge.
Foto: Story Productions/TV 2

Til BILLED-BLADET har Tildes mor efterfølgende fortalt, at tøjforretningen har kontaktet familien igen, og der muligvis venter Tilde flere modeljobs i fremtiden.

Aftenens afsnit var det næstsidste i programserien “Ups, vi er voksne”, der skildrer hverdagen for en række voksne med Downs syndrom på bostedet Valbyholm.

Programmet om vennerne fra Valbyholm bliver sendt hver torsdag klokken 20:00 på TV 2 og på TV 2 Play.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden