Nyt portrætprogram på TV 2: Uffe Ellemann-Jensen får det sidste ord

Uffe Ellemann-Jensen

Uffe Ellemann-Jensen

Foto: Krestine Havemann
Uffe Ellemann-Jensen ser tilbage på sit liv i programmet "Det sidste ord", hvor han bliver interviewet af Mikael Bertelsen.

Søndag 19. juni gik Uffe Ellemann-Jensen bort, og præcis en uge efter kan man se et helt nyt interview med den nu afdøde politiker, der blev 80 år.

Uffe Ellemann-Jensen medvirker nemlig i programserien ”Det sidste ord”, hvor han bliver interviewet af Mikael Bertelsen. Det oplyser TV 2. 

Unikt interview

Præmissen for programmet er, at interviewet først må blive sendt, når hovedpersonen er død.

Mikael Bertelsen har lavet de helt unikke interviews med en række kendte danskere, men det er først, når interviewpersonerne er gået bort, at det bliver afsløret, at de har medvirket i programmet.  

- I sit politiske liv tog Uffe Ellemann-Jensen både voldsomme og muntre kampe med pressen og politiske modstandere. Da jeg optog samtalen med en af dansk politiks største personligheder, var jeg interesseret i de tanker og refleksioner, Uffe Ellemann-Jensen har gjort sig, efter at det politiske liv var slut, og spillet om magten var ude, udtaler Mikael Bertelsen.

En ny side af Uffe Ellemann-Jensen

- Da vi mødtes for at forberede tv-optagelsen, var Uffe Ellemann-Jensen engageret og generøs og lagde uden forbehold interviewet om sit liv i mine hænder. Man siger, at politikere altid er mest ærlige på valgaftenen, når stemmerne er afgivet, og alt er talt op. Jeg håber, at 'Det sidste ord' med Uffe Ellemann-Jensen vil vise en ny side af et menneske, der levede et spændende og epokegørende liv i dansk og international politik, siger Mikael Bertelsen videre.

Den første udgave af ”Det sidste ord” blev sendt i august 2020, hvor Bent Fabricius-Bjerre var hovedpersonen. Programmet med Uffe Ellemann-Jensen bliver dermed det andet i programserien.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Det er hemmeligt, hvem og hvor mange kendte danskere Mikael Bertelsen har interviewet til ”Det sidste ord”.

Programmet med Uffe Ellemann-Jensen bliver sendt på TV 2 26. juni klokken 20.50.

Uffe Ellemann-Jensen og Mikael Bertelsen
Foto: Klaus Vedfeldt/TV 2

Uffe Ellemann-Jensen og Mikael Bertelsen

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden