Tirsdag, 15. september 2020 - af John Lautrup

Peter Ingemann aflyser: Jeg er trist og føler had

Peter Ingemann
Peter Ingemann
Foto: Martin Høien
Peter Ingemann havde inviteret landets knallertkørere til fælleskørsel på Lillebæltsbroen. Men coronakrisen har tvunget ham til at aflyse.

Peter Ingemann har en kedelig meddelelse til landets knallertkørere. Han har på grund af corona været nødt til at aflyse et knallerttræf ved Lillebæltsbroen fredag den 18. september. Det skriver tv-værten på sin Instagram-profil, som BILLED-BLADET har fået lov at citere fra.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Peter Ingemann føler had til coronavirus

Han havde ellers tænkt sig at afslutte en syv ugers knallerttur rundt på Fyn og øerne til nye TV 2-programmer med en fælles knallerttur over Lillebæltsbroen.

Derfor havde han inviteret interesserede knallertkørere til at møde op på fredag, men må nu altså trække invitationen tilbage. Med en "enorm tristhed og et voldsomt had til den åndsvage virus" som han skriver på Instagram. 

I tæt kontakt med politiet

- Vi har gennem de sidste par dage været i tæt kontakt med politiet. Politiet synes, arrangementet er både sjovt og godt - men bare ikke lige i den nuværende situation, hvor smitten viser nye rekorder dagligt, fortsætter Peter Ingemann. 

- (..) Politiet har efterretninger om, at der vil deltage op imod 2.000 knallerter. Og det gør det simpelthen for farligt og uoverskueligt i den nuværende situation. Jeg støtter 100 procent op om politiet og respekterer og overholder naturligvis forbuddet, de har udstedt mod vores afslutningsarrangement. 

Peter Ingemann lover i sit opslag, at fælleskørslen bliver gennemført næste gang, han kører knallert, og coronaen er væk. Og så udtrykker han i øvrigt stolthed over, at så mange ville deltage i arrangementet. 

- Tænk på hvor vild kærligheden er til gamle knallerter derude. Det er sgu rørende. Men vi skal også have kærlighed til hinanden og passe på nye udbrud af virus, skriver han. 

Peter Ingemann har givet BILLED-BLADET tilladelse til at citere fra opslaget. 

Se hvor skønt Peter Ingemann bor i galleriet herunder:

GALLERI: Hjemme hos Peter Ingemann

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden