Fredag, 10. marts 2023 — af Catja Klarskov

Peter Ingemann afslører: Vi vender tilbage på skærmen

Anders Gerner Frost, Peter Ingemann og Claus Dreyer 
Anders Gerner Frost, Peter Ingemann og Claus Dreyer 
Foto: Lars H. Laursen
Peter Ingemann afslører, at han og vennerne, Anders Gerner Frost og Claus Dreyer, vender tilbage på fjernsynsskærmen.

Peter Ingemann har netop afsløret, at han og ejendomsmæglervennerne, Anders Gerner Frost og Claus Dreyer, vender retur på fjernsynsskærmen med en ny sæson af boligprogrammet “To ens”.

Første sæson af programmet blev sendt på TV 2 i sommeren 2021, og i et opslag på sin Instagram-profil afslører den tidligere “Hammerslag”-vært, at han og vennerne i år gør comeback med endnu en sæson af det underholdende boligprogram.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Til billedet af trioen på vej på nye eventyr, sidder Peter Ingemann klemt mellem sine to gode, gamle venner, og her fortæller han, at selv ikke snestorm, aflyste færger og et udfordrende boligmarked kan afholde dem fra at få de første optagelser i hus.

I programmet bliver Peter Ingemann og mæglervennerne sendt rundt i landet for at gætte boligpriser på to ens boligtyper. Det kan være to ens patriciervillaer, to ens sommerhuse eller to ens lejligheder – men med vidt forskellige beliggenheder. Vennerne dyster således indbyrdes om at komme tættest på den rigtige pris.

Programmet er et klassisk bolig-gætteprogram, men alligevel har det et twist af noget særligt. Vennerne har nemlig en dyb relation, der tilføjer programmet venskabelighed og en kærlig, drilsk konkurrence, man kun finder blandt venner, der har kendt hinanden i mange år.

Peter Ingemann afslører ikke, hvornår den nye sæson af “To ens” får premiere, men han løfter dog sløret for, at det stor sandsynlighed bliver i år.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden