Tirsdag, 9. maj 2023 — af Catja Klarskov

Peter Mygind modtog overraskende besked fra colombiansk fan: Kunne let være blevet skræmt, men planlagde i stedet rørende overraskelse.

Peter Mygind 
Peter Mygind
Foto: Martin Høien
”Sommerdahl”-aktuelle Peter Mygind modtog en overraskende besked fra colombiansk fan, men i stedet for at blive skræmt planlagde han denne rørende overraskelse.

”Sommerdahl”-aktuelle Peter Mygind modtog en overraskende besked fra colombiansk fan, men i stedet for at blive skræmt planlagde han denne rørende overraskelse for hende.

Under optagelserne til fjerde sæson af TV 2-serien ”Sommerdahl” modtog Peter Mygind pludselig en overraskende besked fra en colombiansk fan.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den kvindelige beundrer meddelte ham, at hun havde købt en flybillet til København, og nu var på vej for at møde ham.

Det fortæller Peter Mygind, der spiller chefefterforskeren Dan Sommerdahl i dramaserien, i et interview med TV 2.

Årsagen var, at den colombianske fan elsker serien, hun elsker Peter Mygind og nu havde hun altså sat sig for, at de to skulle møde hinanden i levende live.

En sådan besked kunne nemt overrumple selv den mest garvede tv-stjerne, og derfor var det da også heldigt, at den landede hos en af dansk showbiz’ mest erfarne kendisser.

I stedet for at blive skræmt besluttede Peter Mygind nemlig at planlægge en rørende overraskelse for sin fan, der kom langvejs fra.

Ifølge TV 2 inviterede Peter Mygind nemlig kvinden med til optagelser på settet, hvor hun endte med at få en statistrolle som sygeplejerske i den nye sæson af ”Sommerdahl”, som netop nu er aktuel på TV 2 Charlie og på TV 2 Play.

Peter Mygind er gift med Lise Mühlhausen, og i 2021 kunne de to fejre sølvbryllup. Her blev ægteparret overrasket af familie og venner hjemme i Charlottenlund.

Parret mødte hinanden i 1991 og havde kun kendt hinanden i ganske få uger, da Lise Mühlhausen blev gravid med parrets ældste søn, Julius. Sidenhen kom sønnen Valdemar til, og familien er desuden blev beriget med børnebørn.

Du kan læse hele artiklen her.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden