31. okt. 2021
Af af Ulrik Ulriksen

Puk siger op på Go’ morgen Danmark

Puk Elgård
Puk Elgård
Foto: Jesper Sunesen
TV 2’s "Go’ morgen Danmark" bliver i fremtiden uden Puk Elgård. Den ultrapopulære vært har valgt at stoppe. Det er blevet meldt ud her til morgen, hvor Puk er vært for sidste gang i morgenfladens fornemme flagskib.

Puk Elgård, 53, har truffet en stor beslutning, der betyder, at hun i dag har sin sidste vagt som vært på TV 2’s "Go’ morgen Danmark".

Puk Elgård har sagt op.

- Jeg har valgt at sige min stilling op på "Go' morgen Danmark" uden at have noget andet job siger Puk Elgård til BILLED-BLADET og fortsætter.

- Jeg har virkelig elsket at være vært på "Go' morgen" men sådan et job fylder lidt mere, end man tror. Det er indgribende i hverdag og familie - lyder det fra Puk, der understreger, at alt omkring hendes opsigelse er foregået fuldstændig udramatisk.

- Både min chef og jeg var lidt i chok da jeg havde sagt det, smiler Puk.

- Men jeg fik et kæmpe kram, og det føles helt rigtigt for mig at stoppe nu. Jeg er som en galophest i boksen. Jeg skal ud på banen mod nye udfordringer.

Et meget prestigefyldt job

Puk Elgård er helt bevidst om, at det er et meget prestigefyldt job, hun vinker farvel til, og hun ved faktisk ikke, om der er en god plads til hende et andet sted.

- Men det skal der nok være, tænker jeg, og jeg tænker også, at hvis jeg skal noget andet i mit liv, så er det da nu hvor jeg har energi og eventyrlyst kommer det fra Puk Elgård, der siger farvel til "Go’ morgen"-jobbet på toppen.

Programmet kører fantastisk, og Elgård er elsket af både seerne og af sine kolleger på morgen-succesen, så det er med en god fornemmelse, at hun nu tager hul på et helt nyt og spændende kapitel.

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET på torsdag kan du læse alt om Puk Elgårds store beslutning og om den tid, der nu venter hende og familien.

Vi har været hjemme hos Puk, der løfter sløret for nogle af de tanker om livet og hverdagen, hun har gået med den seneste tid.

Læs mere om: