4. feb. 2017
Af Juliane Olsen

Rasmus Tantholdt og Natasja bekræfter: Ja, vi er kærester

Rasmus Tantholdt og Natasja Crone
Rasmus Tantholdt og Natasja Crone
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
TV 2-værterne Rasmus Tantholdt og Natasja Crone kunne lørdag aften - forud for Danmarks Indsamling 2017 - bekræfte, at de danner par.

Den 43-årige TV 2-korrespondent Ramus Tantholdt kunne lørdag aften bekræfte, at han er blevet kærester med sin 45-årige kollega Natasja Crone.

Forud for lørdag aftens Danmarks Indsamling 2017, hvor der samles ind til nødstedte børn rundt om i verden, ankom de to nemlig sammen.

- Vi er åbenlyst kærester, men derudover vil vi helst holde os til at tale om aftenens show, sagde Rasmus Tantholdt til BILLED-BLADET.

LÆS OGSÅ: Natasja Crone har fået ny kæreste

Finder kærligheden på arbejdet

Efter længere tids summen omkring parret, er de nu altså klar til at stå ved, at kærligheden imellem de to lever i bedste velgående.

Rasmus Tantholdt havde armen solidt plantet omkring livet på en smilende Natasja Crone, der sidste sommer meddelte sit brud med kollegaen Lasse Sjørslev.

Samtidig blev Rasmus Tantholdts skilsmisse fra kollegaen Cecilie Beck en realitet, men kærligheden har heldigvis været inden for rækkevide på arbejdspladsen TV 2.

LÆS OGSÅ: Rasmus Tantholdt bekræfter skilsmissen fra Cecilie Beck

Rasmus Tantholdt vil gøre en forskel

For Rasmus Tantholdt og Natasja Crone var aftenens opgave at sidde i DR’s callcenter for at samle penge ind til sultne børn.

- Jeg tror på at hjælpe andre, og at vi kan gøre noget for at skabe mere lighed i verden, sagde TV 2-korrespondenten Rasmus Tantholdt, der om nogen kender til verdens brændpunkter.

SE BILLEDERNE: Rasmus Tantholdt roser Mikkel Beha og Emil

Læs mere om: