Søndag, 5. februar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Ritt Bjerregaard har fået det sidste ord: Kommer med særlig opfordring

Ritt Bjerregaard
Ritt Bjerregaard
Foto: Klaus Vedfeldt/TV 2
Søndag aften kunne man se Mikael Bertelsens interview med Ritt Bjerregaard i "Det sidste ord" på TV 2.

21. januar døde Ritt Bjerregaard efter flere års kræftsygdom, 1. februar blev hun begravet, og søndag aften fik hun så 'det sidste ord'. 

Ligesom flere andre store danskere medvirkede nåede hun før sin død at medvirke i TV 2-programmet med Mikael Bertelsen, hvor hun så tilbage på et begivenhedsrigt liv. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ritt Bjerregaard fortalte blandt andet om sit liv i politik, om kærligheden til Søren, om at leve i et åbent forhold og om beslutningen om ikke at få børn. 

Ligesom det også har gjort sig gældende i de tidligere udgaver af "Det sidste ord", sluttede det hele med, at den nu afdøde politiker sad alene tilbage i studiet og kiggede direkte ind i kameraet for at komme med netop det sidste ord. 

Ritt Bjerregaard benyttede lejligheden til at komme med en opfordring til alle danskere, som ligeledes tydeliggjorde, at hun var politiker i hjertet lige til det sidste. 

- Tak for livet. Tak til alle jer, som var der igennem rigtig mange år, og som var med til at give mig både nogle rigtig gode oplevelser i politik, men også i alt det der lå uden for politik. Nu håber jeg, I vil passe rigtig godt på det samfund, jeg nu forlader. Jeg håber også, I vil huske, at sådan et samfund skal hele tiden laves om for at blive bedre, lød ordene fra Ritt Bjerregaard. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden