8. sep. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Rolf Sørensens vanvittige afsløring på direkte tv

Rolf Sørensen
Rolf Sørensen
Foto: Hanne Juul
Cykel-profilen Rolf Sørensen var med til at gøre en underholdende Tour de France-bjergetape endnu mere interessant, da han midt i den direkte TV2-transmission kom med en sjov afsløring af privat karakter.

Cykeleksperterne Rolf Sørensen, Dennis Ritter og Chris Anker Sørensen er en trio med stærke ben, velsmurte stemmebånd og med en evne til at levere varen, når man mindst venter det.

På en rigtig fin bjergetape i Tour de France viste kommentator-trioen, at kemien de tre imellem er helt i top.

Rolf Sørensen i udbrud

På en flad og ganske udramatisk strækning for rytterne i feltet, benyttede Rolf Sørensen situationen til at rykke fra sine kommentatorkammerater og komme med en helt privat afsløring, da snakken faldt på noget med dyr og sjove navne.

Hund og høns opkaldt efter stjerner

- Min hund hedder Pirlo, sagde Rolf og forklarede, at den er opkaldt efter en fantastisk italiensk fodboldspiller, og Sørensen havde såmænd mere i godteposen, for han fortalte også, at hans høns allesammen er opkaldt efter fodboldspillere fra den italienske fodboldklub Juventus.

- Jeg har både en der hedder Buffon, og en der hedder Ronaldo, lød det fra Rolf, inden han sagde til sine muligvis måbende kolleger, at hans hest hedder John.

Stilhed i kommentatorboksen

Intet under at der de første sekunder efter Rolf Sørensens udbrud var helt stille i kommentatorboksen.

Kort efter var Sørensen, Ritter og Chris Anker igen i sadlen som ægte cykel-kommentatorer, der på højt og herligt niveau talte om stigninger, nedkørsler og det samlede klassement.

Læs mere om: