13. sep. 2016
Af Ken Richter

Ruud fra Landmand søger kærlighed: Emma gav mig et chok

landmand søger kærlighed
Ruud sammen med Carina, Emma og Katja.
Foto: Blu / TV 2
Ruud synes, det var flot af Emma at være ærlig om sin personlige sorg.

Gedefarmeren Ruud måtte fælde et par tårer i det femte afsnit af ”Landmand søger kærlighed”, som TV 2 sendte tirsdag aften.

LÆS MERE: Ruud fra "Landmand søger kærlighed": Jeg er en følsom type

Årsagen var, at 21-årige Emma bad om at tale med Ruud under fire øjne, og Ruud kunne godt fornemme, at Emma ville fortælle noget vigtigt. Han havde dog ikke forudset, at det blev så dybt personligt.

- Jeg troede, at Emma ville hjem. Jeg frygtede at hun havde fået kolde fødder, fortæller den unge landmand fra Himmerland ærligt. Men det var noget meget mere alvorligt, der lå Emma på sinde.

Emmas store personlige sorg

- Jeg vil bare være ærlig, og jeg føler mig tryg ved dig, indledte Emma og fortsatte:

- Som jeg skrev i brevet til dig, har jeg en tvillingebror, og jeg holder meget af min familie. Men det er ikke vores biologiske forældre. De er begge døde, men jeg kan ikke ønske mig en bedre familie, betroede en grådkvalt Emma sig til Ruud, der også måtte tørre et par tårer væk.

LÆS MERE: Claus fra "Landmand søger kærlighed": Mit kys var en fejl

- Det var rimelig flot og ærligt af Emma at fortælle om noget så personligt. Det kom som lidt af et chok for mig, men det ændrede ikke noget for mig i forhold til Emma. Jeg kunne tydeligt mærke, at det hjalp hende at få det fortalt, og bagefter gik det hele lidt nemmere, fortæller Ruud, der var stolt over, at Emma følte sig tryg ved ham.

Læs mere om: