19. okt. 2017
Af Majken Munk

SE BILLEDET: Janni Pedersens hund fanget med snuden i kakao-dåsen

Janni Pedersen, Bella
Janni Pedersen, Bella
Foto: Jeppe Michael Jensen
TV 2 NEWS-værten Janni Pedersen fangede sin hund på fersk gerning med snuden langt nede i familiens kakaopulver.

Janni Pedersen har i mange år været krimireporter for TV 2, men faktisk så har hun sin egen lille forbryder derhjemme i form af hunden Bella.

TV 2 NEWS-værten har nemlig fanget sin hund med snuden begravet i familiens pulverkakao.

Bella har det godt trods kakao-spiseri

- Synder. Fanget. O’boy uåbnet på datters gulv. Åbnet af synderen Bella. Damn. #livetmedenbeagle, skriver tv-værten på sin Instagram, hvor billedet af en skyldbetynget Bella også er lagt ud, og som BILLED-BLADET har fået lov at vise.

Bella
Janni Pedersens hund Bella
Foto: Privat

Heldigvis har den knap 12-årige beaggle Bella ikke fået nogle mén af at stikke sin nysgerrige og sultne snude i O'boy-pulveret. Ifølge ejeren har Bella det nemlig helt fint.

Bella er altædende

Men det kommer formentlig ikke som et chok for Janni Pedersen, at Bella fik lyst til kakao, for efter sigende er hun altædende.

- Det er en fest for hende at bo på Nørrebro, specielt når vi er ude at gå en tur lørdag eller søndag morgen, hvor der ligger falafel- og pizzabakker med rester, og hun er altædende ligesom en labrador, fortæller ejeren.

Du kan læse meget mere om skønne Bella og hendes tv-kendte hundemor Jannie Pedersen i BILLED-BLADET i denne uge, hvor både hund og ejer Janni Pedersen optræder.

BILLED-BLADET
BILLED-BLADET nr. 42, 2017
Fotocollage: BILLED-BLADET

Læs mere om: