Silas Holst, Johannes Nymark og Louise Mahnkopf jubler: Ny regnbuebaby på vej

Silas Holst, Johannes Nymark og Louise Mahnkopf

Silas Holst, Johannes Nymark og Louise Mahnkopf

Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Hjemme hos regnbuefamilien i Brønshøj, der består af ægteparret Silas Holst og Johannes Nymark, samt veninden Louise Mahnkop, er der jubel over at en lille ny baby er på vej.

“Vi er så glade for at fortælle at i starten af det nye år bliver Maggie storesøster til en lillebror. Graviditeten går helt perfekt, og jeg har ingen gener.Vi glæder os bare så meget”. Sådan skriver Louise Mahnkopf i en facebookopdatering, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe sammen med det fine scanningsbillede af den lille ny. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Sammen med vennerne Silas Holst og Johannes Nymark har Louise Mahnkopf i forvejen datteren Maggie My på to år.

Og nu kommer der altså et nyt lille vidunder i regnbuefamilien. 

Silas Holst i den syvende himmel

Også Silas Holst er i den syvende himmel over den glade nyhed. På sin Instagram-profil, som BILLED-BLADET har fået lov at gengive, skriver den ene halvdel af de to fædre således:

"Vores lille familie bliver udvidet i starten af det nye år og DET glæder vi os til :):) Maggie får en lillebror :-) Alt er godt og vi er MEGET glade. Resten holder vi for os selv denne gang :) #sønpåvej #hamherholderviforosselv #nomorecomments #jegharverdensbedstefamilie".

LÆS OGSÅ: Silas og Johannes gift ved årets varmeste bryllup

Johannes Nymark jubler

Også Johannes Nymark jubler på sin Instagram-profil, som BILLED-BLADET har fået lov at citere fra:

"Vores lille familie bliver udvidet i det nye år og DET glæder vi os til :):) Vi får alle tre en lille søn og Maggie får en lillebror :-) Alt er godt og vi er MEGET glade. Resten holder vi for os selv denne gang #sønpåvej #hamherholderviforosselv #nomorecomments", skriver den anden halvdel af de kommende fædre.

LÆS OGSÅ: Silas Holst støtter sin mand til Eurovision Song contest

Silas Holst, Louise Mahnkop og Johannes Nymark i Vild med dans-studiet i 2014, hvor trekløveret ventede lille Maggie My.
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET

Silas Holst, Louise Mahnkop og Johannes Nymark i Vild med dans-studiet i 2014, hvor trekløveret ventede lille Maggie My.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden