Silas Holst, Johannes Nymark og Louise Mahnkopf jubler: Ny regnbuebaby på vej

Silas Holst, Johannes Nymark og Louise Mahnkopf

Silas Holst, Johannes Nymark og Louise Mahnkopf

Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET

Hjemme hos regnbuefamilien i Brønshøj, der består af ægteparret Silas Holst og Johannes Nymark, samt veninden Louise Mahnkop, er der jubel over at en lille ny baby er på vej.

Lørdag, 12. november 2016 - af Helle Skram de Fries

“Vi er så glade for at fortælle at i starten af det nye år bliver Maggie storesøster til en lillebror. Graviditeten går helt perfekt, og jeg har ingen gener.Vi glæder os bare så meget”. Sådan skriver Louise Mahnkopf i en facebookopdatering, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe sammen med det fine scanningsbillede af den lille ny. 

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!

Sammen med vennerne Silas Holst og Johannes Nymark har Louise Mahnkopf i forvejen datteren Maggie My på to år.

Og nu kommer der altså et nyt lille vidunder i regnbuefamilien. 

Silas Holst i den syvende himmel

Også Silas Holst er i den syvende himmel over den glade nyhed. På sin Instagram-profil, som BILLED-BLADET har fået lov at gengive, skriver den ene halvdel af de to fædre således:

"Vores lille familie bliver udvidet i starten af det nye år og DET glæder vi os til :):) Maggie får en lillebror :-) Alt er godt og vi er MEGET glade. Resten holder vi for os selv denne gang :) #sønpåvej #hamherholderviforosselv #nomorecomments #jegharverdensbedstefamilie".

LÆS OGSÅ: Silas og Johannes gift ved årets varmeste bryllup

Johannes Nymark jubler

Også Johannes Nymark jubler på sin Instagram-profil, som BILLED-BLADET har fået lov at citere fra:

"Vores lille familie bliver udvidet i det nye år og DET glæder vi os til :):) Vi får alle tre en lille søn og Maggie får en lillebror :-) Alt er godt og vi er MEGET glade. Resten holder vi for os selv denne gang #sønpåvej #hamherholderviforosselv #nomorecomments", skriver den anden halvdel af de kommende fædre.

LÆS OGSÅ: Silas Holst støtter sin mand til Eurovision Song contest

Silas Holst, Louise Mahnkop og Johannes Nymark i Vild med dans-studiet i 2014, hvor trekløveret ventede lille Maggie My. Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET

Silas Holst, Louise Mahnkop og Johannes Nymark i Vild med dans-studiet i 2014, hvor trekløveret ventede lille Maggie My.