30. jan. 2018
Af Laura Dalgård Hansen

Stephanie fra Årgang 0: Sådan går det med kærligheden nu

Stephanie 
Stephanie
Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET
I sidste afsnit af ”Årgang 0” tirsdag aften afslørede Stephanie, at hun og kæresten Andreas er gået fra hinanden. Siden optagelserne sluttede er der dog sket nye gode ting.

Hvis man har fulgt med i denne sæson af ”Årgang 0”, har man ikke været i tvivl om, at Stephanie Van der Watt har tilbragt en hel del tid sammen med kæresten Andreas. Men i sæsonens sidste afsnit fortæller Stephanie, at de to er gået fra hinanden.

Stephanie er blevet glad for en ny fyr

Stephanie er dog blevet glad for en ny dreng siden optagelserne sluttede. Hun synes dog ikke, at de er der endnu, hvor de kan kalde sig for kærester.

- Ikke nu. Men man kan godt sige, jeg snakker med én, som jeg er rigtig glad for. Men vi er ikke sammen, forsikrer Stephanie over for BILLED-BLADET, da vi møder hende i anledning af hendes 18-års fødselsdag den 25. januar.

Vi har været kærester før

Hun fortæller dog, at de tilbringer en hel del tid sammen, og at de faktisk også var kærester for nogle år siden.

Se de nye billeder af Stephanie og hendes familie samlet til 18-års fødselsdag i denne uges BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 1. februar.

Gense i mellemtiden de dejlige billeder fra de mange år med "Årgang 0"-børnene og deres skønne familier i galleriet herunder.

GALLERI: Årgang 0 (Foto: ALLER MEDIA)

Læs mere om: