Mandag, 27. juli 2020 — af Ulrik Ulriksen

Stine Bjerre Mortensen fra Barcelona: Det er meget, meget alvorligt!

Stine Bjerre Mortensen
Stine Bjerre Mortensen
Foto: Aller Foto
Corona-situationen er igen alvorlig i Spanien, og det har fået flere europæiske lande til at fraråde rejser til det solrige land i Sydeuropa.

TV2’s Stine Bjerre Mortensen kan mærke, at der igen bliver skruet op for corona-restriktionerne i Barcelona i Catalonien i Spanien, hvor hun bor sammen med sin mand håndboldspilleren Casper U. Mortensen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stine Bjerre er bekymret

Stine Bjerre Mortensen har søndag aften dækket historien om problemerne i Spanien for TV2 News, og den populære vært og reporter er ikke i tvivl om, at der i Barcolona og mange andre steder i Spanien skal gøres noget nu for at løse problemerne med corona-truslen.

Meget alvorlig situation

- Det er meget, meget alvorligt for det her land, siger Stine Bjerre, som understreger, at det både sundhedsmæssigt men også økonomisk er en skidt situation for alle i Spanien, fordi turister som engelske og skandinaviske nu forlader Spanien eller helt bliver væk på grund af de nye skærpede tiltag fra myndighederne.

Dagligdagen er truet

Også for de lokale er situationen i dagligdagen truet.

Stine Bjerre fortæller fra Barcelona, at den catalanske regering har meldt ud, at hvis man kan, så skal man blive hjemme.

BILLED-BLADET nr. 30, 23. juli 2020
Foto: ALLER MEDIA

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden