Fredag, 21. januar 2022 - af Christinna Braun

Stort fødselsdagsshow for kronprinsesse Mary: Sådan kan du følge med

Kronprinsesse Mary.
Kronprinsesse Mary.
Foto: Martin Høien
Kronprinsesse Mary fylder 50 år, og det fejrer TV 2 med et kæmpe show.

Der bliver sat gang i fødselsdagsfesten, når TV 2 den 6. februar fyrer op for et stort show i anledning af kronprinsesse Marys 50-års fødselsdag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Mary, der fylder 50 år den 5. februar, bliver fejret med musik, særlige gæster og overraskelser, skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Showet bliver sendt direkte fra Vilhelm Lauritsen Terminalen i København, og det bliver skuespiller Dar Salim og tv-vært Lise Rønne, der står i spidsen for den store fejring.

Undervejs i fødselsdagsshowet, som hedder ”Mary 50 år – vi fejrer Danmarks kronprinsesse”, sættes der fokus på alt det, kronprinsessen brænder for.

- På TV 2 er vi utroligt glade for, at vi skal fejre kronprinsessens 50-årsfødselsdag. Vi ser frem til en helt særlig aften, der afspejler kronprinsessens store hjerte og stærke dedikation over for samfundets og verdens udsatte. Og ikke mindst hendes mod til at gå nye veje. Det bliver en aften fyldt med overraskelser og nok også rørende øjeblikke - ikke bare for kronprinsessen, men også for seerne. Efter endnu en lang, grå vinter trænger vi vist alle til at se frem til en god fest. Derfor glæder vi os ekstra meget over, at det nu er muligt at fejre kronprinsessens fødselsdag, siger Henriette Ladegaard-Pedersen, redaktør på TV 2, i pressemeddelelsen. 

 

”Mary 50 år – vi fejrer Danmarks kronprinsesse” bliver sendt kl. 20.00 på TV 2 den 6. februar.

 

Der er optakt til det store show fra kl. 19.25, også på TV 2.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden