27. sep. 2016
Af Ken Richter

TILLYKKE: B.S. Christiansen fylder 64 år

B.S. Christiansen
B.S. Christiansen
Foto: AOP
B.S. Christiansen glæder sig over, at han er hjemme på sin fødselsdag.

Bjarne Slot Christiansen - bedre kendt som B.S. Christiansen - fejrer i dag sin 64 års fødselsdag sammen med sin familie: konen Karin og de fire børn Andrea, Leander, Robert og Peter.

- Jeg er så heldig, at jeg faktisk er hjemme på min fødselsdag. Gennem alle årene er det egentlig sjældent, at det har passet sammen, siger den tidligere jægersoldat.

LÆS MERE: En overrasket B.S. Christiansen fik Ridderkorset

- For mig er hver dag en slags fødselsdag, for jeg er glad og nyder hver dag. Derfor gør jeg ikke andet ud af selve dagen, end at jeg hygger mig med min familie, og de hygger også lidt om mig, smiler B.S.

Instruktør for kronprins Frederik

Siden B.S. Christiansen tilbage i 90'erne var faldskærmsinstruktør for kronprins Frederik ved Jægerkorpset i Aalborg, har han lavet flere populære programmer for TV 2.

LÆS MERE: B.S. Christiansen: - Jeg hviler i mig selv

Først var det med Anja Steensig og Signe Svendsen som rejsekammerater, inden han var "på afveje" med Bubber. Så fulgte TV 2's Stjernetræf, hvor sportsstjerner på ferieøen Lanzarote blev udfordret i forskellige discipliner. Den seneste TV-serie var "BS & manddomsprøven", hvor B.S. Christiansen havde otte usikre mænd med på en øde ø.

"Et liv på kanten" blev bestseller

B.S. Christiansen er født i Herning og vokset op ved Oksbøl. Han blev udlært elektriker, og efter sin karriere i Jægerkorpset er B.S. blevet en populær foredragsholder. Han driver firmaet B.S. & Co., der blandt andet rådgiver om sikkerhed og personlig udvikling. En enkelt bestseller er det også blevet til med selvbiografien "Et liv på kanten".

Læs mere om: