2. aug. 2016
Af Lisbeth Grube

TILLYKKE: Hans Pilgaard fylder 53 år

Hans Pilgaard.
Hans Pilgaard.
Foto: AOP
TV-værten Hans Pilgaard tog forskud på fødselsdagen med et brag af en Oslo-tur. Han fejrer sin 53-års fødselsdag tirsdag med de allernærmeste.

En sværvægter inden for dansk TV kan fejre fødselsdag tirsdag, for TV-værten Hans Pilgaard fylder 53 år.

Det sker med et smil på læben, efter at han mandag aften vendte hjem fra en rejse til Oslo, hvor han og kæresten Jobbe Hansen bl.a. var til en forrygende koncert med superstjernen Bruce Springsteen.

LÆS MERE: Hans Pilgaard og Michèle Bellaiche afslører hemmeligheden bag deres venskab

Har fejret livet med kæresten

– Kæresten og jeg har i den grad fejret livet her de sidste fire-fem dage i Oslo, så selve fødselsdagen bliver stille og rolig med de nærmeste. Der er så mange andre ting, som skal fejres her i tilværelsen, og jeg er allerede blevet forkælet af kæresten, siger Hans til BILLED-BLADET.

Som storfan af Springsteen valgte Hans Pilgaard at tage til koncert i Oslo, selv om han også så ham i Parken i juni. Og gensynet med The Boss blev en uforglemmelig oplevelse.

– Det var så fantastisk. Han spillede hele The River, og det var magisk, da han spillede ”Drive All Night”, som var lydsporet, da Jobbe og jeg blev forelsket i hinanden, siger Hans om koncerten, der varede tre timer og 40 minutter.

Premiere på nyt program med Jørgen Leth

Hans Pilgaard har på mandag, den 8. august, premiere på programmet ”Mit Spanien” på TV 2 Fri med rejsemakkeren Jørgen Leth, og snart går det løs med nye optagelser til ”Hvem vil være millionær?” på TV 2.

LÆS MERE: Hans Pilgaard i Spanien: Jeg har savnet Jørgen Leth

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med fødselsdagen!

Læs mere om: