18. sep. 2016
Af Lene Skaarup

Toppen af poppen: Djämes Braun er mere end pop

Kent Pedersen, Lasse Kramhøft
Djämes Braun består af Kent Pedersen og Lasse Kramhøft
Foto: Hanne Juul
I aftenens udgave af "Toppen af poppen" var det den musikalske duo Djämes Braun, der fik fornøjelsen af at høre nyfortolkninger fra nogle af musikbranchens dygtigste kunstnere.

Normalt oplever man den energiske duo Djämes Braun bestående af Lasse Kramhøft og Kent Pedersen på scenen rundt omkring i Danmarks natteliv, og deres publikum er fortrinsvis af den yngre slags.

Det har dog været helt anderledes i aften, hvor blandt andet deres hit "Inficeret" blev fortolket af sangerinde Hanne Boel.

En optræden der slog benene væk under både Lasse Kramhøft og Kent Pedersen, fordi Hanne Boel formåede at skrue tempoet fuldstændig ned på et niveau, der ville være Højskolesangbogen værdig.

Anderledes valgte den finurlige Peter A.G. at fortolke radiohittet "Fugle", der egentligt handler om at kigge på damer, men nu i stedet rent faktisk handler om fugle, og Peters store kærlighed til dem.

En optræden der bragte latter og smilet frem hos de andre deltagere.

LÆS MERE: Peter A.G. rørt til tårer i Toppen af Poppen

De nye drenge i klassen

Selv om de begge to har arbejdet med musik siden deres ungdom på Lolland, så er duoen Djämes Braun først begyndt at udgive musik sammen i 2011.

Det gør dem til de nye drenge i klassen, selv om særlig Lasse Kramhøft er en erfaren herre inden for musikbranchen, hvor han i mange år har skrevet og produceret musik for flere kendte danskere, heriblandt L.O.C., Outlandish og Barbara Moleko.

Venskabet startede i teenageårene tilbage på Lolland, og da Lasse Kramhøft flyttede til København, fulgte Kent Pedersen med en del år senere.

Venskabet bestod, og de gik i gang med at lave musik sammen for omtrent fem år siden. Og sikken et samarbejde, der har ført til utallige radiohits og flere udgivelser, og nu er der også mulighed for at nyde deres hits på en anderledes måde.

LÆS MERE: Toppen af poppen: Sceneskræk skræmte ikke Fallulah væk

Læs mere om: