Tirsdag, 11. oktober 2022 — af Laura Dalgård Hansen

Trine afslører nyt om kærligheden: Lynet slog ned

Trine Krebs
Trine Krebs
Foto: Søren Jul Lamberth
Der opstod ikke romantiske følelser mellem Trine og hendes bejlere i "Landmand søger kærlighed", men nu afslører den 46-årige landmand, at hun har fået en kæreste.

Der er efterhånden kun tre afsnit tilbage i dette års sæson af ”Landmand søger kærlighed”, og tirsdag aften var det blevet tid til, at Trine Krebs skulle afsløre, om hun ville invitere Henrik eller Kim med på romantisk weekend.

Noget overraskende besluttede den 46-årige landmand dog, at hun ikke ville invitere nogen af dem.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Trine var ikke i tvivl

- Jeg var helt sikker. Der var ikke de store, tunge overvejelser. Jeg havde en vidunderlig uge med nogle skønne mænd, og vi havde det sjovt og hyggeligt. Det var meget venskabeligt og rart. Der var ikke nogen store, nysgerrige sommerfugle, der fløj rundt i maven, fortæller Trine om sin beslutning.

Hun har stadig kontakt til både Henrik og Kim, og der er ingen sure miner mellem dem.

Trine hyggede sig med både Henrik og Kim, men hun fik ikke romantiske følelser for nogen af dem.
Foto: Anders Brohus/TV 2

Fra venner til kærester

Selv om Trine ikke fandt en kæreste gennem ”Landmand søger kærlighed”, er der dog sket meget i hendes liv, siden optagelserne sluttede i sommer – hun har nemlig fundet sig en kæreste.

- Jeg mødte Anders for 23 år siden på min lillesøsters højskole. Jeg besøgte hende på Uldum Højskole, hvor en af mine venner også var. Han var værelseskammerat med Anders, så der mødte jeg ham første gang. Min ven og Anders blev gode venner, og i slutningen af mine 20’ere og begyndelsen af mine 30’ere så vi hinanden til fester, men vi var bare venner, fortæller Trine om fortiden med sin nye flamme.

Lynet slog ned

Trine blev skilt for cirka seks år siden, og i den tid er Anders også blevet single.

- Vi havde skrevet lidt sammen, siden han blev skilt, om alt muligt praktisk. Rugbrødsopskrifter for eksempel. Lige inden ”Landmand søger kærlighed” gik i luften, aftalte vi at mødes, så det gjorde vi. Lynet slog ned. Fuldstændig. Det sagde bang! Fortæller Trine om forelskelsen, der begyndte lige op til sæsonpremieren i begyndelsen af august.

Den kunsteriske rose, som Trine og bejlerne kreerede på gruppedaten, står stadig hjemme på gården.
Foto: Anders Brohus/TV 2

Under de første måneder af Trine og Anders’ forhold har man altså kunnet følge hende i et datingprogram på tv, men det er ikke noget, der har slået den nye kæreste ud.

- Anders er en klippe og står meget solidt på begge den. Der er ikke noget, der ryster ham, fortæller Trine om kæresten, der bor knap 50 kilometer fra hende.

Hun nyder at have fundet tosomheden, men hun har ikke nogen planer om, at hun og Anders skal flytte sammen.

- Det tror jeg ikke, vi kommer til. Jeg bringer det også op i programmet, at det ikke er det vigtigste for mig, fortæller Trine.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden