Torsdag, 15. september 2016 — af Luise Marie Bekker

TV 2 efter Emmas exit i Årgang 0: Det sker der med de andre tre

Stephanie, Christian, Rachel og Emma fra "Årgang 0".
Stephanie, Christian, Rachel og Emma fra "Årgang 0".
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
TV 2 har tidligere erstattet en Årgang 0-deltager, der er sprunget fra. Men denne gang er der ingen planer om at finde en erstatning for Emma til de nye optagelser af "Årgang 0".

Efter en pause fra sidste sæson "Årgang 0" har Emma fra Vestjylland valgt at trække sig helt fra programmet.

Selv om hun kun meget kort medvirkede i sidste sæson for at fortælle, at hun ville holde en pause fra skærmen, kommer det som en overraskelse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Årgang 0 har to år tilbage på TV - mindst

Ingen skal erstatte Emma

Emma er ikke den første, der springer fra programmet, og derfor kunne man tro, at TV 2 ville finde en erstatning for Emma, som seerne kunne følge de sidste to år, inden de unge fylder 18. Men det er ikke umiddelbart planen.

De tre øvrige teenagere fortsætter i TV 2's populære dokumentarserie: Rachel fra Aabenraa, som lige nu er udvekslingsstudent i Argentina, Stephanie fra Slagelse og Christian fra Aarhus fortsætter i serien, og seerne kan møde dem igen i begyndelsen af 2017 i helt nye afsnit.

LÆS OGSÅ: Årgang 0: Som de dog er blevet store

Rachel og Stephanie har været med hele vejen

Tidligere hoppede børnene Mathilde og Marie fra, og derfor kom Christian til. Dermed er det kun Rachel og Stephanie, der har været med fra allerførste sæson tilbage i 2000.

LÆS OGSÅ: Årgang 0 til finalen i "Vild med dans"

- Det har været en kæmpe fornøjelse at følge Emma og hendes familie igennem så mange år, og vi er taknemmelige for, at vi har fået lov til at leve med i familiens liv. Vi respekterer selvfølgelig beslutningen, selv om vi kommer til at savne dem helt vildt, siger TV 2-redaktør Mette Heiberg til tv2.dk.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden