Mandag, 7. marts 2022 — af Laura Dalgård Hansen

TV 2 løfter sløret for Badehotellets fremtid: Kæmpe overraskelse

Amanda og Frida
Amanda og Frida
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
I ugevis har fans af "Badehotellet" ventet på at finde ud af, om der kommer flere afsnit af successerien, og nu giver TV 2 endelig svar.

Sidste afsnit i sæson 9 af "Badehotellet" bliver sendt på TV 2 mandag aften, og det har været endnu en forrygende sæson.

Og ligesom vel som seerne de sidste mange år har glædet sig til nye afsnit, har det hvert år også været et stort spørgsmål, om der mon kommer flere afsnit af successerien.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Godt nyt: Badehotellet fortsætter

I år er ingen undtagelse, og TV 2 har holdt kortene meget tæt ind til kroppen, når det har handlet om spørgsmål vedrørende "Badehotellets" fremtid.

Men nu er der endelig godt nyt: Der kommer nemlig en sæson 10 af successerien.

På gensyn i 1946

Det oplyser TV 2 mandag morgen.

Dermed kan vi alle glæde os til et gensyn med Amanda, Weyse og alle de andre elskede karakterer, når "Badehotellet" vender tilbage med sæson 10, der kommer til at foregå i 1946. Desværre bliver det også den sidste sæson.

- Seernes kærlighed til serien har været utroligt opmuntrende for alle, der har været med til at lave den gennem årene, men ’Badehotellet’ har aldrig været tænkt som en ’evighedsserie’, lyder det fra forfatterparret, Hanna Lundblad og Stig Thorsboe.

Vi må dog væbne os med tålmodighed, for sæson 10 bliver først sendt i 2024.

Det skyldes, at coronanedlukningen har forkortet de seneste to sæsoner, så der kun har været fem afsnit, men afslutningen på serien har fortjent mere end det, og derfor må vi altså vente to år på mere nyt fra Andersens Badehotel.

Til gengæld kan vi glæde os til, at der i 2024 kommer hele otte nye afsnit.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden