Torsdag, 7. oktober 2021 — af Laura Dalgård Hansen

Tv-landmænd arbejder sammen i særlig anledning

Jørgen, Stine og Troels
Jørgen, Stine og Troels
Foto: Kaspar Wenstrup, Hanne Juul og Claus Fisker
Jørgen, Stine og Troels har alle været med i "Landmand søger kærlighed", og nu er de gået sammen for at støtte er godt formål.

Det er otte år siden, man første gang kunne følge en række landmænd i jagten på den eneste ene i ”Landmand søger kærlighed”, og siden er programmet blevet en stor succes.

Mange er lykkedes med at finde den store kærlighed, og endnu flere landmænd er blevet kendte ansigter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Landmænd på kræmmermarked

Nu er tre af dem gået sammen om et helt nyt projekt i den gode sags tjeneste.

Stine Marthine Pedersen, Jørgen Pahus og Troels Hymøller, der var med i henholdsvis sæson 7, 5 og 5 af programmet, er nemlig ved at samle penge ind i forbindelse TV 2’s årlige ”Knæk Cancer”-show.

- Jeg fik ideen til, at vi skulle holde Brørup marked. Brørup er kendt for, at der er kræmmermarked hver fredag året rundt, og det var en god mulighed for at gøre noget, fortæller Stine, som man kan møde sammen med de øvrige landmænd på kræmmermarkedet den 8. oktober.

Konkurrerer mod Diamantfamilien

Udover det gode formål er der også en anden årsag til, at de ønsker at få samlet en masse penge ind. De konkurrerer nemlig mod Diamantfamilien, der også er kendt fra TV 2, og til det store ”Knæk Cancer”-show vil det vise sig, hvem der har fået skrabet flest penge sammen.

- Vi skal op på scenen og have afsløret, hvem der har samlet flest penge ind. Det er Kræftens Bekæmpelse, der sidder med tallene, så det er superspændende. Jeg har regnet ud, at hvis alle mine cirka 27.000 følgere donerer en tyver hver, så bliver det en halv million. Det kunne være fedt, hvis vi kom deropad, fortæller Stine.

Stines farfar døde af kræft

Den kvindelige landmand har selv oplevet at have kræft tæt inde på livet, og derfor sagde hun også hurtigt ja, da hun blev spurgt, om hun ville være med til at samle penge ind.

- Min farfar døde under optagelserne til ”Landmand søger kærlighed” sidste år. Det var virkelig ærgerligt, for han havde glædet sig til at se det i fjernsynet. Niels nåede aldrig at møde ham.

- Han var syg i under et år. Han fik kræft i skjoldbruskkirtlen, og det spredte sig hurtigt til lever og lunger og det hele. Der var ikke så meget at gøre. Han døde i juni sidste år, mens vi stadig optog. Det var hårdt at være så tæt på og se, hvor forfærdelig sygdommen er uden at kunne gøre noget, og det var superhårdt, da han døde, fortæller Stine.

Man kan støtte landmændenes indsamling via Mobilepay på nummeret 558228.

Hvor mange penge de har fået samlet ind, og om de vinder over Diamantfamilien, bliver afsløret til det store ”Knæk Cancer”-show lørdag den 30. oktober på TV 2.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden