Lørdag, 26. oktober 2019 — af Stine Ramlyng

Vild med dans knækker cancer: Latter, tårer og 21 millioner kroner

Foto: Thomas Laursen
Der var ikke et øje tørt i Det Kongelige Teater fredag aften, da "Vild med dans knækker cancer" samlede 21.502.163 millioner kroner ind til cancer-sagen.

Det blev en overvældende og rørende aften for deltagere, dommere, publikummer og seere, da "Vild med dans knækker cancer" samlede de mange millioner kroner ind til arbejdet med at knække cancer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rappe rumbaer og intense tangoer

Udover rappe rumbaer, passionerede pasodobler og intense tangoer bød aftenen også på personlige og rørende historier med danskere ramt af cancer, uddeling af flotte præmier til heldige seere, samt sluttelig en flot formationsdans instrueret af Mads Vad, hvor alle "Vild med dans"-parrene var på dansegulvet på én gang.

Pointene overført til næste uge

En formationsdans, der ligesom de andre danse blev bedømt, og hvor vinderparret fik lagt tre karakterpoint oveni de point, de havde i forvejen.

Ingen af deltagerne blev stemt ud på Det Kongelige Teater på den særlige aften. I stedet bliver pointene medregnet i næste uges "Vild med dans".

De tre par, der gjorde det bedst på Knæk Cancer-aftenen, var Coco O og Morten Kjeldgaard, Jakob Fauerby og Silas Holst samt Neel Rønholt og Michael Olesen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden