Tirsdag, 22. februar 2022 — af Laura Dalgård Hansen

Weyse fra Badehotellet om særlig scene: Frygtede seerne ville hade mig

Hr. Weyse
Hr. Weyse
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Hr. Weyse fra "Badehotellet" er meget populær hos seerne, men for nogle sæsoner siden frygtede Jens Jacob Tychsen, at de ville begynde at hade hans karakter.

I ni år har man år efter år kunnet følge den excentriske hr. Weyse i ”Badehotellet”, og det er ikke meget, han har ændret sig på de 17 år, der er gået i serien.

Han er fortsat gift med Helene, men det har ikke forhindret ham i gennem årene også at have et godt øje til andre kvinder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Affære med to studiner

Netop hans fascination af det kvindelige køn er årsagen til, at skuespiller Jens Jacob Tychsen på et tidspunkt frygtede, at seerne ville vende ham ryggen.

For nogle sæsoner siden hyggede han sig nemlig med to unge studiner på værelset, mens fru Helene var hjemme i København.

- Jeg talte med instruktøren om, at ingen jo med sikkerhed ved, hvad der skete på værelset. Weyse vågner op nøgen, og jeg sagde, at pigerne nok bare havde syntes, det var sjovt at tage hjem med en ældre mand, og så har de moret sig og pillet tøjet af ham, og så er det det. Jeg tænkte ikke, han havde ordnet dem, fortæller Jens Jacob Tychsen.

- Men så spurgte vi forfatteren, og Stigsagde: ”Jo, det har han.” Og så var det slået fast, siger skuespilleren videre.

Weyse er den mest populære

Alligevel lader det ikke til, at hans sidespring har haft betydning for seernes forhold til ham, for hr. Weyse er stadig aldeles populær i ”Badehotellet”.

En ny afstemning viser tilmed, at han er den mest populære af alle karakterer i den elskede serie.

I sæson 6 havde hr. Weyse en våd aften med to unge studiner.
Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden