Fredag, 16. august 2019 - af af Casper Nielsen og Stine Ramlyng

Derfor har Linse kvittet cigaretterne

Foto: Martin Høien
I den nye sæson af "Familien fra Bryggen", der vender tilbage på skærmen den 22. august, kan man - ifølge hovedpersonen selv - møde en mere voksen Linse.

– I den nye sæson af ”Familien fra Bryggen” kan man glæde sig til at møde en mere voksen Linse. En Linse, der er holdt op med at ryge, har skiftet efternavn fra Christiansen til Coleman – efter hendes mor Ann Patricia Coleman – er blevet veganer og er blevet klippet korthåret.

Sådan præsenterer Linse selv de kommende afsnit.

Men hvad er der egentlig sket? 

– Måske er jeg bare blevet ældre, og så er jeg jo blevet mormor. Jeg kvittede cigaretterne, da en medveganer fortalte mig, at der er animalske stoffer i filtret – så var jeg jo nødt til at holde op.

Har taget otte kilo på

- Jeg har ikke oplevet at have nogle ”cravings” (lyster, red.) – jo, måske spiser jeg lidt mere. Jeg har taget otte kilo på. Jeg tror, vægten stod på 75 kilo sidst, men jeg har jo altid ligget på de der 50-60 kilo. Men jeg kunne da godt tænke mig at veje 100 kilo, være tyk – og få mig en stor fed bagdel, griner Linse.

Se og læs den store reportage med Linse og hendes to dejlige hunde i denne uges BILLED-BLADET, der er på gaden netop nu. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden