Tirsdag, 25. september 2012 - af af Casper Nielsen

Ulla Henningsen har aldrig set Matador

Ulla Henningsen
Ulla Henningsen
Foto: AOP
- Jeg har set nogle enkelte afsnit her og der, men hele serien, nej, den har jeg endnu ikke fået set, siger ”Iben Skjold Hansen”.

Ulla Henningsens skuespiller-debut var som "Matador"-sagfører Viggo Skjold Hansens livlige datter Iben. De fleste husker, hvordan hun brændte varm på Kristen Skjern i Jesper Langbergs skikkelse, og hvordan deres ægteskab derpå kørte skævt. Men selv om det er sjette gang, "Matador" bliver genudsendt, siden TV-serien første gang rullede hen over danskernes TV-skærme i 1978, er hun en af de få danskere, der aldrig har set hele serien.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har set nogle enkelte afsnit her og der, men hele serien, nej, den har jeg endnu ikke fået set. Måske er det denne gang, det skal lykkes mig, siger den i dag 61-årige Henningsen i et stort interview med SØNDAG.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Når Ulla Henningsen aldrig har set "Matador"-serien, er det ikke fordi, hun ikke kan lide serien. Det kan hun. Der har bare været så meget andet, der har optaget hende igennem årene.

- Og i dag er jeg mere eller mindre stået af TV-mediet. Der er da enkelte programmer hist og pist, man kan bruge, men ellers synes jeg ærligt talt, det er lidt tyndt, hvad der sendes, siger hun.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden