1. apr. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

Danskerne sender varme hilsner til sorgramt Cecilie Hother

Cecilie Hother. 
Cecilie Hother.
Foto: Hanne Juul
Cecilie Hother mistede for en måned siden sin ufødte søn, og siden har hun modtaget mange beskeder fra folk, der har oplevet det samme. Det har varmet hendes hjerte.

For en måned siden skete det ubærlige, at Cecilie Hother og kæresten Thomas Honore mistede deres ufødte søn, og det ahr naturligvis været en svær periode for familien.

Hård og svær tid

Midt i sorgen har TV-værten modtaget mange beskeder fra danskere, der har været i samme situation som hende.

- I denne tid som, helt ærligt, stadig er så hård og svær for mig, har jeg fået endnu mere respekt for så utrolig mange af mine medmennesker, som jeg har fået mails og beskeder fra, indleder Cecilie Hother et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at citere.

Cecilie Hother er fuld af respekt

- Jeg har læst jeres beskeder, hilsner mv. til mig og min familie. (Endnu engang af hjertet tak). Jeg bliver ikke bare imponeret, men jeg er også fuld af respekt til alle jer som har fundet styrken og tilliden til at dele jeres personilge og tragiske historier med mig, hvilket I har gjort så smukt og personligt. I har skrevet og delt jeres smerte. En smerte som man ikke kan forstå, hvis man ikke selv har prøvet det. Jeg forstod det i hvert fald ikke, før det ramte mig, skriver Cecilie Hother videre i sit opslag.

Hun er meget rørt over de mange personlige historier, der er strømmet i hendes retning den seneste måned.

Cecilie Hother: Hvor er I modige

- Hvor er I modige, hvor er I stærke, og hvor jeres hjerter bløder. I skal vide, at jeres historier rører mig dybt. Vores smerte er vores egen. Vores bearbejdning af sorgen er vores egen. Men det umenneskelige tab, vi har været ude for, det er vi fælles om, og vores liv bliver aldrig det samme igen. Selv om jeg ikke har svaret, så har jeg læst jeres historier, og det har varmet mit hjerte så meget, at I har rakt ud. Jeg har den største respekt og medfølelse til jer, skriver Cecilie Hother.

Sammen med kæresten Thomas har Cecilie Hother datteren Ellinor på to og et halvt, mens Thomas også er far til sønnerne Tpbias, 19, og Jeppe, 21.

Læs mere om: