24. maj. 2021
Af Majken Munk

Derfor skriver Ritt Bjerregaard og Christine Antorini ny bog sammen

Christine Antorini og Ritt Bjerregaard
Christine Antorini og Ritt Bjerregaard
Foto: Hanne Juul
Ritt Bjerregaard og Christine Antorini har tidligere skrevet en bog sammen, men nu er de i gang med endnu én, der skal handle om noget, de begge to holder meget af.

I 2017 skrev Ritt Bjerregaard og Christine Antorini bogen ”Livsmodig” sammen med Anne Linnet og Hanne Vibeke Holst i samarbejde med Gitte Løkkegaard.

Nu samarbejder de igen om et skriftligt projekt.

Vandrer sammen

Ritt Bjerregaard og Christine Antorinis nye bog skal handle om at vandre, som er noget de ofte gør sammen.

- Vi er i gang med at lave en vandrebog. Vi lavede jo Livsmodig-bogen sammen med Hanne Vibeke og Anne Linnet, og der fandt vi ud af, at vi skulle ud at gå sammen. Når man er afsted i tre dage, er det fedt at få noget motion, men så sker der også noget med det mentale. Man får nogle andre samtaler, og det synes vi simpelthen var så opløftende, siger Christine Antorini til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Vi vandrer rundt i Danmark og besøger gamle veninder, eller nogle vi synes kunne være spændende fra et lokalområde, sådan vi får det perspektiv med på vandreturen. Så det er en kvinde-vandrebog, vi laver.

Sejt som 80-årig

Den 56-årige tidligere minister Christine Antorini er imponeret over, hvad 80-årige Ritt Bjerregaard kan klare.

- Så er det jo fantastisk at have en 80-årig gammel kone med på vandretur. Det er jo simpelthen så sejt. Det er meget inspirerende for os. Hvis man vil, så kan man godt også som gammel, siger Christine Antorini.

Bogen skal efter planen udkomme til foråret.

GALLERI: Gæster ved Ritt Bjerregaards bogreception 2021

Læs mere om: