Fredag, 11. november 2016 - af Trine Larsen

Designer Rikkemai udgiver malebog

Rikkemai
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Den prisbelønnede designer Rikkemai Nielsen udgiver malebog med print, som hun håber, kreative sjæle bliver i godt humør af.

Designeren Rikkemai Nielsen er igen på banen. I flere år var hun på alles læber i modebranchen, kronprinsesse Mary gik med hendes design og hun lavede tidligere tøj og interiør-design, som er blevet solgt i stormagasinet Magasin. 

LÆS OGSÅ: Rikkemais nye liv uden Allan

Fredag den 11. november udkom så en 42 siders malebog særligt henvendt til voksne, som er blevet til på baggrund af nogle af Rikkemais mest unikke print. Print som gjorde hende kendt som designer, og som hun fik modebranchens anderkendelse for, nemlig Guldknap-prisen. 

Rikkemai præsenterer sin nye bog

Rikkemai Nielsen, 43, er aktuel med malebogen, efter at have lagt tøj-kollektionerne bag sig og i en årrække arbejdet som freelance-designer for bl.a Copenhagen Fur, Ilva og Babysam.

Samtidig har hun også har været mor med stort M for døtrene, Ida, 20, Emma,17,og Nana, 13, som hun har fra ægteskabet med den tidligere landsholds fodboldspiller, Allan Nielsen, der i dag danner par med springrytteren Tina Lund.

LÆS OGSÅ: Tina Lund og Allan Nielsen bliver et år mere i Dubai

 

 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden