Tirsdag, 7. marts 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Emil Midé Erichsen er klar til nyt eventyr: Denne gang skal hans egen familie med

Emil Midé Erichsen
Emil Midé Erichsen
Foto: Lars H. Laursen
Emil Midé Erichsen sejler om få måneder ud på et nyt eventyr, og denne gang skal hustruen Louise og hans to sønner, Hugo og Rumle, med.

Hver mandag kan man lige for tiden følge Emil Midé Erichsen i ”Den sidste breddegrad”, hvor han sammen med blandt andre sin far og lillebror er på nye eventyr på Svalbard.

Rejsen nordpå varede en del kortere end mange af de andre eventyr, som Emil tidligere har begivet sig ud på, men til gengæld var savnet til dem derhjemme alligevel stort.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da han sammen med lillebror Theis Midé Erichsen sejlede jorden rundt i tre år, havde han nemlig hverken en kone eller børn derhjemme at tænke på. 

Det kommer Emil Midé Erichsen heller ikke til at have, når han begiver sig ud på sit næste eventyr, for både hustruen Louise og sønnerne Hugo og Rumle skal med. Til sommer forlader den lille familie Danmark og stævner ud med skibet Havana, som mange kender fra ”Kurs mod fjerne kyster”.

Den endelig destination kender de dog endnu ikke.

- Det ved vi ikke, og det er det, der er så dejligt. Det er fuldstændig ligegyldigt, hvor vi sejler hen. Om det er Middelhavet eller Tonga. Udsigten er underordnet. Vores eventyr handler om at have tid, fortæller Emil Midé Erichsen i et interview med Avisen Danmark og tilføjer, at han desuden ikke ved, hvornår familien sætter kursen hjemad.

Emil og hustruen Louise, der læser til fysioterapeut, samt deres to sønner på fire og et år, bor til daglig i et kolonihavehus i Sydhavnen i København, hvor Emil også er vokset op.

Emil og kæresten Louise
Foto: Krestine Havemann

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden