Onsdag, 27. oktober 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Esben Dalgaard er uhelbredeligt syg: Kræften skal ikke styre vores liv

Esben Dalgaard

Esben Dalgaard

Foto: Lars H. Laursen
Esben Dalgaard er uhelbredeligt syg af modermærkekræft, men skuespilleren har ikke mistet hverken håbet eller sit gode humør af den grund.

Der er fuld fart på karrieren for Esben Dalgaard, og derfor kom det også som en overraskelse for mange, da han i midten af september via Instagram fortalte, at han er ramt af modermærkekræft igen.

Han fik sygdommen første gang tilbage i 2012 og blev kureret, men denne gang har kræften spredt sig til blodet og sat sig i vitale organer, og han er uhelbredeligt syg.

Familien står sammen

Men den 45-årige skuespiller har ikke mistet hverken håbet eller sit gode humør af den grund. Han er i immunterapi, og behandlingen lader til at virke. Han er derfor også overbevist, at han har mange gode år i sig endnu.

- Vi vil leve fornuftigt og derfor også gå til scanningerne, men vi kan ikke leve vores liv og konstant være bange for, om vi får en sten i hovedet. Det vil vi heller ikke med den sygdom. Den skal ikke have lov at styre os, fortæller Esben Dalgaard til BILLED-BLADET.

Han er gift med Charlotte og var til Olivia og Alberte på 16 og ni år. Det var ikke nemt at fortælle dem, at kræften var vendt tilbage, men i familien er de gode til at hjælpe hinanden og tale sammen – også om de svære ting.

- Det er utopi at tro, at man kan være lykkelig hver dag, men man kan nyde momenterne mere, forklarer skuespilleren om familiens nye situation.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Masser af arbejde

Esben Dalgaard nyder også sit arbejde, og han har ingen planer om at trappe ned, for han føler sig i fin form.

For tiden er skuespilleren aktuel i den populære Netflix-serie ”Kastanjemanden”, og til december er der premiere på den nye film om ”Krummerne”, hvor han spiller krummefar. Til december i 2022 kan man se ham i den nye ”Tinka”-julekalender, og så er han lige nu i fuld gang med optagelserne til en ny, stor DR-serie.

Læs hele det store interview med Esben Dalgaard i BILLED-BLADET nr. 43, der er på gaden fra torsdag.  

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden