Helle Thorning har nu hjulpet Helmig & Co. med at få pink hår

Helle Thorning-Schmidt

Helle Thorning-Schmidt

Foto: Hanne Juul
Thomas Helmig og hans venner er på julemission for Red Barnet, og i den anledning har de fået hjælp af Helle Thorning-Schmidt til at få farvet håret pink.

Thomas Helmig og hans holdkammerater fra Red Barnets Julemission - Le Gammeltoft, Johanne Schmidt Nielsen og Mathilde Falch - er ikke bange for at bryde grænser, og det gør de med en helt ny og meget speciel pink hårfarve i forbindelse med indsamling af penge til danske børn.

Sjov video med Thorning og Helmig

På Instagram kan man se en sjov video-optagelse med tidligere statsminister Helle Thorning, der har fin erfaring med at spraye sit hår pink og sætte det i fine frikadeller, og som i den særlige anledning med glæde hjælper Thomas, Le, Johanne og Mathilde med at få ny hårfarve.

I den lille optagelse med Helle Thorning og Thomas Helmig dukker også Helmigs bedre halvdel Renée Toft Simonsen op for at følge lidt med i hårfarvningsprojektet, der forvandler Thomas fra en moden herre med grå lokker til en frisk fyr med et lidt andet look.

Thomas Helmig
Foto: Aller Foto

Thomas Helmig

Kække kommentarer til Helle

Thomas har et par kække kommentarer til Helle Thorning-Schmidt,  og han døber hendes lille hårfarvningskursus ”Salon Helle” og ”HairForce One”.

- Ikke mere pjat med jer, lyder det fra en striks og veloplagt eks-statsminister, mens hun får hjulpet Thomas, Le, Johanne og Mathilde med at få fint pink hår.

Alt dette er i en god sags tjeneste

Vigtig julemission

Thomas Helmig har slået pjalterne sammen med generalsekretær for Red Barnet Johanne Schmidt Nielsen, dj og iværksætter Le Gammeltoft og sanger/sangskriver Mathilde Falch i en god sags tjeneste.

I rollen som Red Barnet-ambassadør er Helmig og de andre på en vigtig julemission.

Hjælper udsatte børn

- Vi har sat os for at samle ind til oplevelsespakker til udsatte børn, så de kan få oplevelser, udflugter og ferieminder – ikke kun i julen, men hele året rundt, siger Helmig, der håber på flere kroner i kassen til trængende børn i Danmark.

Man kan støtte via dette link eller på mobilepay 95667.

Få rabat på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden